Spring til indhold
Nyhed

Lærerne på CSV får ny lokalaftale

26-06-2019

Odense Kommune og Odense Lærerforening har i samarbejde indgået en lokalaftale for lærere ansat ved Center for Specialundervisning for Voksne Odense - Vestfyn - Brangstrup.

  

Centralt for aftalen er, at lærerne på CSV nu får fem timers forberedelsestid pr. undervisningsuge - på samme måde som det også er for folkeskolelærerne.

Lokalaftalen har også fokus på balance i lærernes opgaver og fleksitbilitet i arbejdstilrettelæggelsen samt et godt arbejdsmiljø, hvor kernen i arbejdet tager udgangspunkt i elevernes og kursisternes behov. 

Rådmand for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen Brian Dybro er glad for, at lokalaftalen er kommet på plads:

- Det er en rigtig god aftale, hvor der er fleksibilitet fra alle parter. Vi har nogle elever og kursister på CSV, der får rigtig meget ud af specialundervisningen - og nogle dygtige lærerer, der løfter undervisningen. Med rammerne på plads, kan vi endnu bedre løse opgaven med at få borgerne i job eller videre i uddannelse eller med at få dem afklaret til førtidspension eller fleksjob.

Også kredsformand hos Odense Lærerforening Anne-Mette Kæseler Jensen hilser den nye lokalaftale velkommen:

- Det er et meget positivt skridt, at vi nu har indgået en lokalaftale, så lærere på CSV også oplever øget fleksibilitet og balance som kommunens øvrige lærere. Nu ser vi frem til, at de gode intentioner fra forhandlingsforløbet skal blive til virkelighed.

 
 

Kontaktinformation

Brian Dybro, rådmand for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, 2462 1118

Anne-Mette Kæseler Jensen, kredsformand for Odense Lærerforening, 2330 1268

Kirsten Haaning, chef for Uddannelse 1, Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, 2929 4646