Spring til indhold
Nyhed

Johnny Mikael Rasmussen er ny formand for Rådet for Socialt Udsatte

05-04-2019

Den tidligere skoleleder på Risingskolen, Johnny Mikael Rasmussen, bliver ny formand for Rådet for Socialt Udsatte i Odense.

Efter 40 år i skolevæsenet gik Johnny Mikael Rasmussen på pension i 2014, men han holdt ikke op med at engagere sig i samfundet omkring ham. Og Johnny Mikael Rasmussen ser nu frem til at gøre en indsats for de socialt udsatte i Odense:

- I bund og grund er jeg et helt almindeligt socialt interesseret menneske, der går op i de samfundsforhold, som vi byder de socialt udsatte. Jeg glæder mig til at medvirke til, at de socialt udsatte får et værdigt liv og føler sig som en del af samfundet. De skal have den hjælp og støtte, som de selv ønsker, og som de har behov for, siger den nye formand.

Rådmand for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen Brian Dybro har ansvaret for at udpege den nye formand, og Brian Dybro er glad for, at Johnny Mikael Rasmussen har sagt ja til posten og det ansvar, det medfører:

- Det betyder meget for mig, at de socialt udsatte i Odense har det godt, og med Johnny ved roret ved jeg, at han kommer til at råbe op, hvis der er noget, der ikke er godt nok. Men jeg er på samme tid også sikker på, at han kommer til at være en samlende figur om det gode arbejde, som der allerede er i gang i Rådet for Socialt Udsatte.

Johnny Mikael Rasmussen har tidligere været formand for Ældrerådet i Odense. Han overtager formandsposten i Rådet for Socialt Udsatte efter Palle Lund, der afgik ved døden i februar.

Kontaktinformation

Brian Dybro, rådmand for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, 2462 1118

Johnny Mikael Rasmussen, formand for Rådet for Socialt Udsatte, 4260 9860