Spring til indhold
Nyhed

Hjælp til Hjemmet går konkurs. Odense Kommune sikrer borgerne pleje

04-02-2019

Odense Kommune har erfaret, at ejeren af den private leverandør af hjemmepleje, Hjælp til Hjemmet, er gået personlig konkurs. Det betyder, at Hjælp til Hjemmet stopper med at levere pleje til 86 borgere fra kl. 15:00 den 4. februar. Kommune overtager omgående og sikrer pleje til alle berørte borgerne.


Odense Kommune har modtaget oplysninger om, at ejeren af bag virksomheden Hjælp til Hjemmet er gået personlig konkurs. Dermed lukker hans virksomheder, herunder Hjælp til Hjemmet, som leverer personlig pleje til 86 borgere.

- Det er rigtig ærgerligt, at de borgere nu mister deres valgte leverandør. Det giver naturligvis både noget uro og utryghed, men jeg kan forsikre om, at alle nok skal få den hjælp, de har behov for. Vi har et hold klar, som lige nu sikrer, at alt går som det skal, siger ældre- og handicaprådmand, Søren Windell (K)

Hjælp til Hjemmet har varetaget personlig pleje til 86 borgere. Odense Kommune har alt den nødvendige viden til at løfte plejeopgaven og er klar til at overtage omgående.

Det frie valg på ældreområdet betyder, at borgere kan vælge om det skal være kommunen eller en privat leverandør, der tager sig af pleje og praktisk bistand. De berørte borgere vil løbende blive kontaktet med henblik på valg af ny leverandør.

Kontaktinformation

René Lorenz, Stabschef i Ældre- og Handicapforvaltningen, tlf: 21267908
Christian Marcussen, presseansvarlig, tlf: 51284251