Spring til indhold
Nyhed

Fynske iværksættere i arbejdslejr: Nyt samarbejde på Fyn skal give bonus på bundlinjen

08-07-2019

Et nyt samarbejde mellem Stjerneskibet i Odense, Medstrøm i Svendborg og Erhvervshus Fyn vil klæde fynske iværksættere bedre på til at øge vækst og viden i deres virksomheder.

 
 
Fynske iværksættere på arbejdslejr

Iværksætterne sættes i gang på en ’arbejdslejr’ over to dage på Hotel Trinity i Fredericia, hvor der arbejdes intensivt med udviklingen af ens virksomhed. Foto: Medstrøm

 
 

Etablerede iværksættere på Fyn får nu mulighed for virkelig at rykke sin udvikling. De sydfynske iværksættere har de senere år haft mulighed for at tanke ny viden i det regionale iværksætterprojekt Medstrøm, som iværksætterhuset Fremtidsfabrikken i Svendborg har lagt rammer til.

Det tilbud bliver nu bredt ud til resten af Fyn. Odense Kommunes iværksætterhus Stjerneskibet sætter nemlig forløbet 'Strømstyrke' på plakaten for iværksættere på hele Fyn i et nyt samarbejde med Erhvervshus Fyn.

Odense og Fyn har brug for iværksættere, som skaber liv, vækst og arbejdspladser. Derfor skal vi hele tiden kigge nærmere på, hvad der kan gøres for at give dem bedre muligheder for at lykkes og udvikle sig. Med "Strømstyrke" arbejder Fyn sammen om at hjælpe dem på vej, og jeg håber, at det vil øge lysten til at tage det næste skridt med sin virksomhed, siger by- og kulturrådmand, Jane Jegind (V).

Forløbet er forbeholdt virksomheder, der er op til syv år gamle. Samtidig skal man være så godt i gang, at man allerede har kunder og derfor ønsker at udvikle sin virksomhed. Det kan for eksempel handle om, at man ønsker at etablere sig på markedet, styrke sin kommunikation, ansætte de første medarbejdere eller sende nye produkter ud.

Holdes til ilden

Strømstyrke finder sted på Stjerneskibet på Odense Havn, og forløbet begynder i september og fortsætter til marts/april. Forløbet deles op i seks undervisningsdage og indeholder ud over det nogle valgfag som branding, personligt salg og lignende. Man bliver sammensat i små grupper med andre iværksættere, hvor en facilitator sørger for at holde gruppen til ilden.

I forløbet kommer man blandt andet til at analysere sine kunder, forstå deres handlemønstre, arbejde med sin markedsføring samt lære mere om prissætning, selvledelse og virksomhedens økosystem.

Ansøgning sker via Stjerneskibets hjemmeside. Prisen er 3250 kroner, hvilket dækker forplejning i løbet af kursusdagene og overnatning ved kick off.

Iværksættere i arbejdslejr

Hele forløbet skydes i gang på Hotel Trinity i Fredericia den 9-10 september, hvor man over to dage samles til en 'arbejdslejr' med 75 iværksættere fra Odense, Esbjerg og Kolding. Her er fokus på at arbejde med sin virksomhed og sætte kursen for de kommende måneder. De efterfølgende kursusdage finder sted på Stjerneskibet i Odense.

Chef for Erhvervskontakten i Odense Kommune Anette Pihl Nielsen glæder sig over, at forløbet nu bredes ud til alle fynske iværksættere.

Det her er en rigtig god mulighed for at tage de næste skridt med sin unge virksomhed. Vi er glade for, at samarbejdet nu åbner for, at flere kan sætte stikket i og skubbe deres virksomhed endnu mere i retning af det, de drømmer om. Vi håber, at mange vil melde sig på banen med lyst til at styrke deres forretning og virksomhedens udvikling, da Strømstyrke har vist god effekt i de tidligere forløb, siger hun.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 13. august. Læs mere og tilmeld dig på www.odense.dk/erhverv/ivaerksaetter/stjerneskibet

 
 

Kontaktinformation

Jane Jegind, by- og kulturrådmand, tlf.: 20 91 10 31
Vagn Remme, konsulent i Medstrøm, tlf.: 23 34 97 92
Anette Pihl Nielsen, Chef for Erhvervskontakten, tlf.: 29 33 54 33
Jane Immerkær Nielsen, Teamleder for Erhvervskontakten, tlf.: 65 51 24 93