Spring til indhold
Nyhed

European Business Forum afholdes for tredje gang i Odense

18-09-2019

Som topleder, chef eller specialist på højt niveau kan det være svært at følge med nye trends og teorier, som kan skabe den nødvendige vækst og udvikling i virksomhederne. Det er der dog råd for i Odense.

18 af verdens førende businesstænkere fra bl.a. Harvard, INSEAD, IMD og IE Business School præsenterer den nyeste viden fra hele verden i Odense, når der den 25.-26. september 2019 for tredje gang afholdes European Business Forum.

Her får deltagerne på to dage den nyeste og praktisk orienterede viden indenfor innovation, strategi og ledelse fra hele verden. Viden som de fleste drømmer om, men kun de færreste almindeligvis har adgang til.

- Alle chefer og specialister har brug for at følge med udviklingen for at være førende indenfor deres forretningsområde. Det kan være svært i en tid, hvor konkurrencen er skarp, og tiden er knap. Derfor er vi også rigtig stolte af, at vi i Odense igen i år kan samle så meget viden fra hele verden på ét sted og dermed gøre det lettere for erhvervslivet at tilegne sig den nødvendige viden i et hårdt presset og konkurrencepræget samfund, siger Peter Rahbæk Juel, borgmester i Odense Kommune.

- European Business Forum er en uvurderlig kilde til viden og udvikling, som i den grad styrker både det lokale og nationale erhvervsliv, tilføjer han.

Unik international begivenhed

Det London-baserede Thinkers50, der står bag arrangementet, har siden 2001 rangeret de ledende businessprofessorer og -tænkere i verden, og gør det derfor muligt for såvel virksomheder som et begrænset antal studerende at møde de bedste fra Harvard, INSEAD, IMD og IE Business School i Odense.

Odense er udvalgt som europæisk center for Thinkers50, mens New York, Abu Dhabi og Qingdao udgør de øvrige regionale centre. European Business Forum er således en begivenhed, der er med til at sætte Odense på landkortet.

- Thinkers50 European Business Forum er en unik, international begivenhed på dansk jord. Deltagelse burde næsten være "obligatorisk efteruddannelse" for alle ambitiøse bestyrelser og C-level direktører, siger Jakob Stengel, formand og stifter af Board Network.

De bedste nye idéer for erhvervsledere

Temaet er i år de bedste nye ideer for erhvervsledere. Det er strategier, forretningsmodeller og ledelse bl.a. fra Asien, USA, Asien, Europa og Afrika.

Perlerækken af talere består bl.a. af Kjell Nordstrom, som revolutionerede business tænkning med bogen Funky Business. INSEAD stjerneprofessor Erin Meyer gennemfører en 2 timers workshop i forståelse af "Business Culture". IMDs præsident taler om "Leading the future" sammen med danske Rasmus Hougaard, som er blevet en anerkendt ledelsesekspert for topchefer i hele verden.

Endeligt vil Alexander Osterwalder præsentere sin nye bog "The invicinble company", som først udkommer i 2020. Osterwalder er kendt for "business model canvas", som nok er det mest anvendte strategiværktøj i dansk erhvervsliv i dag.

Fakta

European Business Forum er et arrangement, støttet af syv sponsorer, der gør det muligt for virksomheder og et begrænset antal studerende at deltage og få den nyeste viden fra hele verden i Odeon, Odense den 25-26. september 2019.

Se det fulde program for Thinkers50 European Business Forum 2019 og tilmeld dig her: www.thinkers50europe.com

Se aftermovien om European Business Forum her

Kontaktinformation

Peter Rahbæk Juel, Borgmester, Odense Kommune, tlf. 30 51 31 15

Stuart Crainer, medstifter af Thinkers50, tlf. +44 7767254602

Jakob Stengel, formand og stifter, Board Network. tlf. 21 28 28 82

Bjarke Wolmar Vice President Thinkers50 Europe, tlf. 29 44 86 16