Spring til indhold
Nyhed

Odense og verdens førende businesstænkere mødes igen

08-06-2018
 

Nogle af verdens førende businesstænkere og erhvervsfolk gæster Odense den 26.-27. september 2018, når der for anden gang afholdes Thinkers50 European Business Forum i Odense.

Blandt talerne er Roger Martin, nr. 1 på Thinkers50s rangering af verdens førende business tænkere, Googles europæiske chef, Matt Brittin, ligesom der bliver mulighed for at høre Jimmy Maymann, den tidligere danske topchef for Huffington Post og nyudnævnt formand for TV2s bestyrelse.

 
 
Odeon
 
Thinkers50 European Business Forum i Odense
 
 

Når Odeons store sal til september igen syder af nye ideer og store tanker er det med en stribe af verdens førende businesstænkere og erhvervsfolk på scenen. Alle vil under temaet Making Better Choices inspirere og udfordre danske og udenlandske erhvervsfolk på, hvad fremtiden bringer af løsninger og udfordringer.

Her vil Roger Martin være et af trækplastrene. Han ser med misundelse mod erhvervsmiljøet i Danmark, der med hans øjne har et uproportionalt stort antal globale virksomheder som Lego, Novo Nordisk, A.P. Møller - Mærsk, Danfoss og Grundfos.

-Jeg er begejstret for at skulle tale på Thinkers50 European Business Forum i Odense, fordi det er fokuseret på at træffe bedre beslutninger, hvilket er kernen i strategier, og et område som står mig meget nær. Mit mål er at give værktøjer til deltagerne til at kunne træffe markant bedre valg, der vil give deres organisationer en bedre chance for at vinde og trives i en stadig mere konkurrencedygtig verden, siger Roger Martin, tidligere dekan på Rotman School of Management og strategisk rådgiver for nogle af verdens største virksomheder.

Roger Martin får følgeskab på Thinkers50 European Business Forum af Don Tapscott, nr. 2 på Thinkers50s liste og ekspert i blockchainteknologiens betydning for erhvervslivet og resten af samfundet. Også Nordeas finske topchef Casper Von Koskull og Jim Snabe, der er bestyrelsesformand for både Siemens og Mærsk, er på programmet i Odense.

Et program der trækker formanden for Danmarks måske mest eksklusive bestyrelsesnetværk, Board Network til Odeon.

-Thinkers50 European Business Forum er en unik, international event på dansk jord, og fra Board Networks side deltager vi med stolthed i denne forsamling af verdens førende business thinkers, professorer og top-erhvervsledere. Deltagelse burde næsten være "obligatorisk efteruddannelse" for alle ambitiøse bestyrelser og C-level direktører, siger Jakob Stengel, formand og stifter af Board Network.

Odense er et Davos for ledelsesidéer

Det London-baserede Thinkers50 har siden 2001 rangeret de ledende businesstænkere i verden. Odense er udvalgt som europæisk center for Thinkers50, mens New York, Abu Dhabi og Qingdao udgør de øvrige regionale centre. European Business Forum er således en begivenhed, der er med til at sætte Odense på landkortet.

-Thinkers50 European Business Forum bringer verdens ledende businesstænkere og Europas ledende erhvervsfolk sammen. Dette års tema Making Better Choices bygger ovenpå sidste års enormt succesfulde event, der bekræfter Odenses rolle som Davos for ledelsesideer, siger Stuart Crainer, der er medstifter af Thinkers50

-Thinkers50 European Business Forum styrker både det lokale og nationale erhvervsliv, når så mange og store personligheder samles for at diskutere og udvikle de nyeste tendenser og teorier inden for erhvervslivet. Sidste år var der en fantastisk stemning i salen, som jeg glæder mig til at være en del af igen, siger Peter Rahbæk Juel, borgmester i Odense Kommune.

Der er plads til 500 deltagere på forummet. Se det fulde program for Thinkers50 European Business Forum her.

 

Vedhæftede filer

European Business Forum Program Brochure 2018.pdf
2018 EBF Agenda.pdf
Think Magazine Vol. 1 - March 2018.pdf
 
 
Kontaktinformation

Peter Rahbæk Juel, Borgmester, Odense Kommune, tlf. 30 51 31 15

Stuart Crainer, medstifter af Thinkers50, +44 7767254602

Jakob Stengel, fmd. og stifter, Board Network. Tlf. 21 28 28 82

Kontakt til speakers og yderligere oplysninger via Jane Thoning Callesen, projektleder, Odense Kommune. Tlf. 20 12 98 79