Spring til indhold
Nyhed

Lad øjne, fødder og hjerne udforske dansens univers

10-04-2018
 

Oplev det bedste fra Odenses danseforeninger, når de på Dansens Dag den 29. april indtager midtbyen med dans i alle stilarter.

 
 
Plakat for Dansens Dag
 
 

Hvert år byder Odenses danseforeninger op til dans, når den internationale Dansens Dag fejres den 29. april - og 2018 er ingen undtagelse. Årets program er spækket med spændende arrangementer, hvor du kan nyde synet af dygtige dansere, selv prøve kræfter med dansetrinene eller blive klogere på den danske dansehistorie.

Allerede inden Dansens Dag bliver kickstartet, varmer Modern Move Company og Hartel Academy op ved torsdag den 26. april at tilbyde skolerne i Odense danseworkshops i moderne dans og tango.

På Dansens Dag centrerer programmet sig omkring amfiscenen i Brandts-komplekset. Her kan du fra kl. 11.30-15.30 opleve hip hop, MGP-dans, ballet, tango, shuffle, akroyoga, moderne dans, dubstep, afrikansk dans og meget mere.

Dansen spreder sig dog også til andre dele af byen - og her er der i år masser af swing på programmet. I ODEON og på Cuckoos Nest kan du få testet dine fødders hurtighed med de kvikke trin fra 1930'erne. Den medrivende swing-stemning kan også opleves på banegårdens perron 4, hvor danseklubben "Swing The Shoes'" giver passagererne en ekstra oplevelse med på rejsen. 

Møntergården er en af årets nye dansepartnere. De inviterer i år til et brunch-arrangement, hvor der er garanteret sus i skørterne med en forrygende dansekavalkade og et foredrag om dansen gennem 1900-tallet. Bagefter vil der er mulighed for at deltage i en mini-intro i swingdans.

Også de mindste danseentusiaster kan blive luftet. Hos Danseakademi City Ballet er der mulighed for at prøve kræfter med øvelser fra ballettens verden, og Odense Danse Center tilbyder børneworkshops i standard- og latindans.

Dansens Dag sluttes som altid af med en gedigen dansefest for alle i Kulturmaskinens store sal fra kl. 18.00.

Er 2018 året hvor du skal tage hul på dansen? Så er Dansens Dag en oplagt mulighed for at få en smagsprøve på, hvad der findes af spændende tilbud og stilarter i Odense.

Læs nærmere om tid og sted for de enkelte aktiviteter i programmet for Dansens Dag, som findes på www.oplev.odense.dk/dansens-dag

Følg Dansens Dag Odense på Facebook

 

Vedhæftede filer

Dansens dag - program A4 - 2018.pdf
 
 
Kontaktinformation

Mette Jensen, kulturkonsulent, Odense Kommune

Direkte tlf. 6551 2804

Mobiltlf. 3069 7552

mejen@odense.dk