Spring til indhold
Nyhed

Iværksætterfestival går i gang med et brag af en fest

07-11-2018

Pengeregn over dygtige iværksættere, inspirerende foredrag og lidt godt til ganen. Sådan lyder den simple opskrift på et succesfuldt arrangement, når Iværksætterfestival 2018 skydes i gang med den store kick-off-fest i Odeon mandag den 12. november klokken 12.30 til 16.

 
Iværksætterfestival 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er igen blevet tid til at fejre de fynske iværksættere og sætte gang i en uge med fuldt tryk på, hvor man ganske gratis kan deltage i et væld af spændende kurser og aktiviteter - alle med det formål at gøre netop dig til en klogere, dygtigere og smartere iværksætter eller virksomhedsejer.

Blandt de tre finalister skal IværksætterOdense-prisen 2018 uddeles med pengebeløb på 25.000, 10.000 og 5.000 kroner, så der er absolut mere end æren på spil blandt iværksætter-spirerne. Prisen uddeles for tredje gang i et samarbejde med Erhverv+, Jysk Fynske Medier.

I løbet af eftermiddagen bliver der naturligvis også sørget for noget godt at spise og drikke, ligesom der er rig mulighed for at møde andre og udvide sit netværk.

Med foredraget 'Kagemannen - uden opskrift' vil Tobias Hamann sætte fokus på de faste rammer og komme med et bud på, hvordan man bryder dem og kommer til at udleve sin drøm som succesfuld iværksætter.

Endelig vil kultursociolog Emilia Van Hauen med foredraget 'Succestyraniet - og vejen ud' give inspiration til, hvordan vi dyrker resultaterne, arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabet i stedet for at ende op som stressede, deprimerede og ensomme.

Udvikling Fyn kommer også og fortæller om deres startup-hubs inden for robotter og droner, fødevarer og det maritime område.

Eftermiddagen bliver altså en kickstart for en uge, hvor der som aldrig før er fokus på Odenses og resten af Fyns iværksættermiljø med 19 forskellige arrangementer fordelt på kun fire dage i Odense og Svendborg.

Rådmand for By- og Kulturforvaltningen Jane Jegind (V) er stolt over, at Odense Kommune har skabt en iværksætterfestival som trækker gæster til Odense fra hele Fyn og Trekantsområdet.

- Det er meget vigtigt, at vi i Odense er de bedste i landet til at give nye iværksættere og virksomheder de absolut bedste forudsætninger. Det er en meget høj prioritet for os at skabe nye arbejdspladser, og med iværksætterfestivalen kan mange iværksættere få en god og solid inspiration, siger hun.

Deltagerne vil med garanti gå hjem og føle sig klædt godt på til fremtiden, siger chef for Erhvervskontakten i Odense Kommune Anette Pihl Nielsen.

- For os er det vigtigste, at alle går klogere hjem, end da de kom. Deltagere skal gå hjem med værktøjer som kan implementeres i morgen. Men det er også en mulighed for at vise vores iværksættermiljøer frem, så deltagerne møder andre mennesker og udvider fællesskabet, siger hun.

Se programmet og tilmeld dig her

 

Kontaktinformation

Jane Jegind, by- og kulturrådmand, tlf. 20 91 10 31

Anette Pihl Nielsen, chef for Erhvervskontakten i Odense Kommune, tlf. 29 33 54 33.