Spring til indhold
Nyhed

Thinkers50 European Business Forum

05-05-2017

9. og 10. maj samles nogle af verdens førende forretningstænkere og forretningpraktikere i Odense for at sætte en ny dagsorden for europæisk erhvervsliv. Se det fulde program her: http://europe.thinkers50.com/

Michael Porter fra Harvard Business School er førende inden for management-tænkning og vil på European Business Forum formulere en helt ny vision for, hvordan man driver forretning. Porter får selskab af Lars Rebien Sørensen, tidligere administrerende direktør for Novo Nordisk (udnævnt som verdens bedste CEO af Harvard Business Review) og Marshall Goldsmith (anerkendt som verdens førende executive coach).

-Odense er stålsat i sin ambition om at bygge en ny fremtid baseret på viden, og det harmonerer godt med målene for Thinkers50. Vi tror på ideen om at gøre verden til et bedre sted. Vi glæder os virkelig til at bringe nogle af de bedste ideer fra forretningsverdenen til Odense og sparke gang i debatten om, hvordan Europa skal agere i en tidsalder præget af lavvækst og høj forandringshastighed, siger Thinkers50 medstifter Des Dearlove, som også optræder på programmet til European Business Forum.

Til European Business Forum vil deltagerne både møde etablerede navne fra Thinkers50s liste over ​​verdens bedste management-tænkere og nogle af de mest nytænkende og innovative navne inden for management.

-Jeg er utrolig glad for at kunne byde velkommen til det første Thinkers50-topmøde her i Odense. Eventen giver mulighed for at møde nogle at verdens ledende business tænkere i ODEON. Det er er stærkt program, der bringer frisk energi til vores by, siger Peter Rahbæk Juel. 

Blandt andre hovedtalere til European Business Forum er Rita McGrath fra Columbia Business School, Yuri Van Geest (Singularity University), Alexander Betts (Oxford University), Erin Meyer (INSEAD); Antonio Nieto Rodriguez fra GlaxoSmithKline; og Deborah Rowland (forfatter af Still Moving).

Derudover giver European Business Forum en unik mulighed for at blive inspireret af navne som Peter Terium, CEO for Tysklands største energiselskab Innogy SE., Jonas Ridderstrale (medforfatter af Funky Business) og innovationsguruerne fra Finland Alf Rehn og Rene Carayol.

-Odense er på mange måder i gang med at skabe fremtidens by, siger ledelsescoachen Marshall Goldsmith. -Odense er i gang med at udvikle sig fra at være en stor by til at blive en endnu større by i morgen. En dynamisk fremtid afhænger af strømmen af ​​kreative nye ideer. Thinkers50 European Business Forum vil være en kilde til nye tanker om lederskab, der kan hjælpe med at forme fremtiden for både byen og regionen. Jeg glæder mig til at være både en bidragsyder og en elev i denne spændende proces.

Om Thinkers50

Thinkers50 er skabt af Stuart Crainer og Des Dearlove i 2001 og er en global platform for ledelsestænkning (www.thinkers50.com). Thinkers50s gennemgribende globale rangordning af ledelsestænkere offentliggøres hvert andet år.

I 2015 blev professor Michael Porter fra Harvard Business Schools udnævnt som den førende tænker inden for management. Tidligere vindere omfatter Clayton Christensen (2011 og 2013), CK Prahalad (2009 og 2007), Michael Porter (2005) og Peter Drucker (2001 og 2003). Financial Times har tidligere beskrevet Thinkers50-udnævnelserne som "ledelsestænkningens Oscar-uddeling".

Kontaktinformation

Stuart Crainer, medstifter af Thinkers 50, tlf. (0044) 7767-254602, stuart.crainer@thinkers50.com

Des Dearlove, medstifter af Thinkers 50, tlf. (0044) 7765-405407,

des.dearlove@thinkers50.com

Bjarke Wolmar, vækstchef, Odense Kommune, tlf. 29109040

Stuart Crainer og Des Dearlove stiller ligesom de øvrige talere op til interviews i forbindelse med European Business Forum.

@thinkers50

www.thinkers50.com