Spring til indhold
Nyhed

Stig Rossen og vennerne spiller akustisk for plejecenterbeboere

28-04-2017

Beboerne på Odense Kommunes plejecentre kan torsdag den 4. maj opleve Stig Rossen og vennerne til en akustisk koncert, når bandet gæster OK Aktivs årlige musikfestival. Det er 9. år i streg, at Odense Idrætshal slår dørene op for musikfestivalen. I år deltager i alt ca. 500 beboere, hjælpere, pårørende og frivillige.

Det bliver lidt af et hektisk program til musikfestivalen. Dagen begynder allerede klokken 7.00, når elever fra produktionshøjskolen Elsesminde giver en hånd med opsætning af pynt, borde og stole. Kl. 12 byder leder af OK Aktiv, som står bag arrangementet, velkommen. Herefter står den på god mad, dans og musik med Dana Duo, og ca. kl. 15 kan de ældre nyde Stig Rossens koncert.

Bamses Venners sangskat
Vennerne, som udgør Stig Rossens band, er de originale bandmedlemmer fra Bamses Venner. De har eksisteret siden januar 2011, og nu turnerer de landet rundt med de populære sange fra Bamses bagkatalog som f.eks. "Vimmersvej" og "I En Lille Båd Der Gynger". 


Beboerne fra plejecentrene kan se frem til at opleve sangene i akustisk version krydret med små historier fra tiden med Bamses Venner og Stig Rossens relationer til sangene. 
"Vi glæder os, og det ved vi, at beboerne også gør. Musikfestivalen er jo en årlig begivenhed, der bliver lagt meget arbejde i, og vi er stolte af, at så mange bakker op om det. Og så er vi selvfølgelig også stolte af, at en kunstner som Stig Rossen har lyst til at komme i år," siger Vinnie Skovkjær, leder af OK Aktiv. 

Et fællesskab der favner
I år kommer der for første gang beboere med fra botilbuddet Rydsåvej, som er et specialiseret botilbud for ældre med en sindslidelse. Hele 12 beboere herfra har takket ja til tilbuddet om at være med til musikfestivalen, og det glæder Vinnie Skovkjær.
"Det er vigtigt for os at invitere endnu flere ind i et fællesskab, der skal kunne favne bredt", fortæller hun.


Når den sidste kaffe er drukket, og fødderne og hænderne er trætte efter at have danset og klappet, siger Ældre- og Handicaprådmand Brian Skov Nielsen tak for i dag.

Tid og sted
Idrætshallen, Højstrupvej 5, 5200 Odense V
Kl. 12.00-16.00

Kontaktinformation

Vinnie Skovkjær
Tlf. 22 49 33 02
Mail: vh@odense.dk