Spring til indhold
Nyhed

Skal virksomheden vækste eller udvikle sig?

31-10-2017

Så vil det være en god investering at besøge IVÆRKSÆTTERFESTIVAL 2017 i Odense i uge 46. Ugen er fyldt med arrangementer og konferencer på Odense Rådhus eller Stjerneskibet ved Odense Havn, der er målrettet til både nye og etablerede virksomheder.

Mandag d. 13. november skyder Odense IVÆRKSÆTTERFESTIVAL 2017 i gang med en storslået Kick Off-event for både nye og veletablerede virksomheder. Her kan du møde mere end 20 organisationer fra erhvervsfremmesystemet og få professionel sparring på din virksomheds vækstidéer. Du kan blandt andre møde Vækstfonden, Det syddanske EU kontor, Opfind.nu, Innovationsfonden og mange flere.
 
- Vi har brug for dygtige iværksættere og virksomheder i vækst - ikke bare i Odense, men i hele landet. Derfor er det vigtigt, at vi har gode muligheder for både at komme i gang og udvikle eksisterende virksomheder. Derfor står vi klar med sparring, rådgivning og de rette forudsætninger, så de gode idéer kan vokse. Jeg håber, at deltagerne vil få stort udbytte af festivalen, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).
 
Få gode råd og vejledning
Den private sektor er også repræsenteret på festivalen - her står Arbejdernes Landsbank, Søby Revisorer og Kielberg Advokater klar med sparring inden for deres ekspertområder.
 
Det kan også være, at din virksomhed overvejer at ansætte en studerende i praktik eller har brug for hjælp til udviklingsarbejde, og her kan du ligeledes få vejledning fra flere organisationer. 
 
Ud over vejledning til lige netop din virksomhed kan du også opleve overrækkelsen af årets IværksætterOdense-pris og få en snak med Odenses lokalpolitikere om erhvervslivet og iværksætteri i Odense. Slutteligt fortæller Jim Lyngvild om sin rejse som iværksætter. 
 
Detaljeret program for dagen og tilmelding til mandagens program.

 
Det øvrige festivalprogram
Resten af ugen byder på en række spændende konferencer og workshops på Stjerneskibet ved Odense Havn for virksomheder på alle niveauer. Hele programmet er vedhæftet pressemeddelelsen, men her følger et par eksempler fra ugen:
 
Advisory-board eller bestyrelse - Onsdag d. 15. november kl. 13:00-16:00
En workshop, hvor du bliver klædt på til at beslutte, om du bør anskaffe dig et Advisory-board eller en bestyrelse.


Alle virksomhedsejere og ejerledere har brug for sparring. På denne workshop giver vi dig viden og redskaber, så du bliver i stand til at skelne mellem forskellen på et Advisory-board og en bestyrelse, ligesom du bliver i stand til at vurdere hvilken løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.


Yderligere information og tilmelding.
 
Træk væksten i hus - Torsdag d. 16. november kl. 9:00-12:00
En introduktion, hvor du hører om et intenst vækstforløb, som skydes i gang primo 2018 og forløber over 7 mødegange. Vækstforløbet er for dig, som er veletableret og klar til næste træk. Til dette informationsmøde møder I underviserne og hører i detaljer om vækstforløbet for veletablerede virksomheder.


Yderligere information og tilmelding. 
 
Alle arrangementer under festivalen er gratis for iværksættere og virksomheder fra hele landet.
 
Det er muligt at få yderligere information om festivalen, iværksætterprisen eller gode fynske iværksættercases ved kontakt til iværksætterkonsulent Laila Burcharth, Erhvervskontakten, på telefon 51 48 23 17.

Kontaktinformation

Jane Jegind, by- og kulturrådmand, tlf.: 20 91 10 31
Laila Burcharth, iværksætterkonsulent, tlf.: 51 48 23 17