Spring til indhold
Nyhed

Kvindernes EM-finale på storskærm

04-08-2017

Drop sofaen og vær med på Flakhaven på søndag, hvor Odense Kommune inviterer til fælles fest, når de danske kvinder spiller EM-finalen mod Holland. Opvarming til kampen bliver lokalopgør mellem Odense Byråd og kvinderne fra fodboldklubben Odense Q.


Vær med på Flakhaven på søndag, hvor kvindefodboldklubben Odense Q i samarbejde med Odense Kommune inviterer til fælles fest, når de danske kvinder spiller EM-finale mod Holland.

"Sådan et arrangement på en finaledag kan være med til at give kvindefodbolden i Odense et løft. Og vi sætter fokus på, at en fodboldklub som Odense Q har tilbud både til eliten og bredden og til både børn og voksne. Derfor er det fedt at samle odenseanerne om denne kæmpe event", siger Ronnie Reifling, Cheftræner i Odense Q.

På Flakhaven varmer vi op til et brag af en EM-finale fra kl. 15.00 med fodboldaktiviteter for børn og voksne efterfulgt af en fodboldkamp mellem kvindefodboldklubben Odense Q og Odense Byråd. 

"Det danske kvindelandshold skriver fodboldhistorie i de her dage og kan flot sætte kronen på værket med en finalesejr. Det er vi rigtig mange, der gerne vil bakke op om. Med søndagens arrangement kan vi sammen sende masser af god energi afsted, og forhåbentlig sammen skabe endnu en fodboldfest i landsholdsregi", siger Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel.

Efter den lokale opvarmningskamp, hepper vi sammen på en dansk sejr, når det for alvor går i gang med finalestart kl. 17:00.

Vi sørger for, at du kan se EM-finalen i godt selskab med andre odenseanere på storskærm på Flakhaven. 
 
Der vil være mulighed for at købe drikkevarer under arrangementet.
 
Arrangementet medsponsoreres af Albani og fagforeningen 3F, der er sponsor for kvindernes bedste fodboldrække 3F Ligaen.
 
Tid og sted
Søndag den 6. august 2017.
 
15:00 - 16:00 Diverse fodboldaktiviteter og leg på Flakhaven 
16.15 - 17:00 Opvarmningskamp mellem kvindefodboldklubben Odense Q og Odense Byråd 
17.00 -             Danmark - Holland på storskærm
 

Kontaktinformation

Ronnie Reifling, Cheftræner Odense Q, mobil 60606364 / mail: ronnie@reifling.eu
Kåre Pedersen, Chef for Borgmesterkontoret, mobil: 30122077 / mail: knped@odense.dk