Spring til indhold
Nyhed

Kom og se det nye Veteranhjem Odense

07-03-2017

- Spaden sættes i jorden efter sommerferien i år. Vi glæder os nu til at lade arkitekterne fortælle alle interesserede nærmere om det fantastiske hus, vi får lov at skabe til veteranerne her i Odense, siger rådmand Steen Møller, der er formand for byggeudvalget bag Veteranhjem Odense.

 

Projektet præsenteres på mødet af arkitekterne Andreas Isager, Arkitektfirmaet ISAGER, sammen med Dan Cornelius, Cornelius+Vöge. Mens landets øvrige veteranhjem er rykket ind i allerede eksisterende bygninger, bliver Veteranhjem Odense etableret som et nybyggeri i haven ved det eksisterende veteranhjem på Sdr. Boulevard. Det giver en unik mulighed for at skabe de helt ideelle rammer for veteranhjemmets forskellige funktioner. Der vil på informationsmødet også være oplæg fra sekretariatschef Jens-Christian Hedegård Holm fra Fonden Danske Veteranhjem og formanden for Veteranhjem Odense Henrik Dyhr, mens rådmand Steen Møller byder velkommen og er ordstyrer i den efterfølgende spørgerunde.

 

A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til Almene Formaal har med en donation på 9,6 millioner kr. gjort byggeriet muligt. Fonden er ved mødet repræsenteret ved arkitekt Peter Poulsen.