Spring til indhold
Nyhed

Få overblik med ”Invester i Odense nu”

20-02-2017

Der bliver investeret rigtig mange penge i Odense i disse år - op mod 40 milliarder kroner frem mod 2022. Senest har Facebook annonceret et stort byggeri i Tietgenbyen, og der bliver gravet og bygget i hele byen. Men der er fortsat mange muligheder i Odense, hvilket fremgår tydeligt af By- og Kulturforvaltningens investeringskatalog, som netop er udkommet i en ny udgave.

 

I ”Invester i Odense nu” kan virksomheder, entreprenører og investorer let få et overblik over potentialet i Odense, og i den seneste udgave er der 27 attraktive placeringer at kigge nærmere på. Alle bliver præsenteret med fakta, kort og kontaktoplysninger.

 

- Odense er inde i en god udvikling, hvor der er tillid til byen blandt investorerne. Det skal være let og overskueligt at komme i gang, og vi arbejder hver eneste dag hårdt for at skabe de bedst mulige rammer. Her giver det mening med et samlet overblik. I den seneste version har vi blandt andet pillet Syddansk Erhvervsskole ved Munke Mose ud af kataloget, for her er der store investeringer i gang, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

 

I den nyeste udgave af ”Invester i Odense nu” er oversigten over investeringsmuligheder blevet ført ajour, og der er sket opdatering og opgradering af layout samt plan- og kontaktinformation. Desuden er investeringskataloget blevet oversat til engelsk, så det bliver langt lettere for udenlandske investorer at få et overblik over Odenses mange muligheder.

 

Investeringskataloget kan findes – på dansk eller engelsk – på http://www.odense.dk/byens-udvikling/invester-i-odense/investeringskatalog.