Invester i Odense

I kataloget 'Invester i Odense nu' har vi samlet en oversigt over de investeringsmuligheder, der tegner en del af fremtidens i Odense.

Fra 2012-2022 vil der blive investeret ca. 34 mia. kr. i Odenses udvikling. Projekter for 5 milliarder er gennemført og 72 % af den resterende finansiering er allerede sikret. Af de fremtidige investeringer kommer 20 % fra Odense Kommune, de resterende kommer fra private investorer, Region Syddanmark og Staten. 

Byggerier skyder op i centrum, på havnen og på campus, hvor universitetet udvider og det Nye Odense Universitetshospital tager form. Om få år gør letbanen det nemt og hurtigt at komme rundt i byen, og vi mærker i det hele taget, at der blandt odenseanerne, byens erhvervsliv og ikke mindst entreprenører og investorer er en grundlæggende tillid til, at vi er på rette vej og vil lykkes med vores vækststrategi.

I kataloget "
Investér i Odense nu" har vi samlet en oversigt over de investeringsgrunde og –ejendomme der lige nu tegner en del af fremtidens Odense. Kataloget opdateres løbende og giver et aktuelt billede af mulighederne for at investere i Odenses transformation til en moderne storby.


Opdateret 10-11-2015

Borgmesterforvaltningen