Spring til indhold
Nyhed

Et festligt farvel og på gensyn til Eventyrslottet

17-08-2017
 

H.C. Andersen Paraden har i 30 år levendegjort H.C. Andersens eventyr på Eventyrslottet i Lotzes Have, men snart er det slut. Den 25. august opfører H.C. Andersen Paraden nemlig sin sidste forestilling i Lotzes Have, og derefter flyttes Eventyrslottet til Eventyrhaven.   Her vil den nye placering af kulissen med den mystiske brønd og de flotte tårne være med til at skabe synergi i forhold til andre af byens kulturelle tilbud med H.C. Andersen som omdrejningspunkt.

 
 

Torben Iversen fra H.C. Andersen Paraden håber, at mange vil komme og sige farvel til Lotzes have sammen med paraden den 25. august kl. 14.45.

 

"Det er selvfølgelig lidt vemodigt, for vi har haft 30 rigtig gode år med mange eventyrlige oplevelser i Lotzes Have, men vi glæder os også til at komme over i Eventyrhaven, hvor Eventyrslottet vil blive mere tilgængeligt for odenseanere og turister. Men vi skal selvfølgelig have sagt farvel til Lotzes Have med manér, og derfor håber jeg også, at mange vil komme og se forestillingen og fejre flytningen den 25. august", lyder det fra Torben Iversen, som også varsler en overraskelse til den sidste forestilling i Lotzes Have.

 

"Jeg vil ikke afsløre for meget, men det bliver noget, som aldrig er set før i den lille apotekerhave. Og det bliver festligt.", siger han.

 

For at markere Eventyrslottes farvel til Lotzes Have vil by- og kulturrådmand Jane Jegind holde en tale, og der vil være balloner til de yngste.

 

Jane Jegind glæder sig til at se Eventyrslottet i dets nye omgivelser til næste sommer.

 

"Eventyrslottet kommer til at stå helt fantastisk i den oase, som Eventyrhaven jo er. Det markante terræn, åen, broerne, hyggekrogene, de smukke blomster og det bløde grønne græs kommer til at danne den perfekte scene for Eventyrslottet og H.C. Andersens univers. Samtidig bliver Eventyrslottet også mere synligt for odenseanerne såvel som turisterne, hvilket jo er vigtigt, når vi ved, at mange turister kommer til Odense for at dykke ned i H.C. Andersens univers, siger Jane Jegind, by- og kulturrådmand.

 

H.C. Andersen Paradens sidste forestilling i Lotzes Have finder sted den 25. august kl. 14.45. Forestillingen varer cirka en halv time, og der vil være uddeling af balloner og postkort, hygge og tid til at suge indtrykkene fra en 30 år gammel tradition til sig. Næste år starter Eventyrslottet nemlig på et nyt eventyrligt kapitel i Eventyrhaven.

 
Kontaktinformation

Jane Jegind, by- og kulturrådmand: 20 91 10 31

Torben Iversen: 24276335/ iversen@postkasse.com

Kristina Sjögreen, kulturkonsulent: 51777345/ krs@odense.dk