Spring til indhold
Nyhed

Børnene fejrer ODEON med teater og Ramasjang

19-04-2017

ODEONs Grand Opening er også en fest for børnene. Gennem ugen er der et væld af spændende, eventyrlige og sjove børneoplevelser på programmet. Oplev blandt andet Kalles Trommeshow - kendt fra Ramasjang, dukketeater, børneteater og eventyr. Der er fri entré til alle forestillinger.

IMAGE

Tag sønnen, datteren eller barnebarnet i hånden og få en kulturoplevelse sammen. I løbet af ODEON's Grand Opening-uge er der masser af tilbud til både børn og voksne, der har lyst til at opleve musik, teater og sang - med fri entré til alle arrangementerne.

Det bliver blandt andet muligt at opleve Kalle fra DR Ramasjang, som kommer forbi Byens Scene med sit trommeshow. Kalle spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang-udsendelserne, og til sidst kan publikum være med til at lave en hyldestsang.

ODEON byder også på dukketeater, når Svanen er klar med fire forestillinger af "David og Goliath", som teatret har skabt i samarbejde med den kendte forfatter Josefine Ottesen. Det er fortællingen om hyrdedrengen, som overvinder en rå kæmpe, og der bliver tid til både humor og action undervejs - målgruppen er børn fra fire til 10 år.

Der bliver også mulighed for at opleve klassisk teater, når Comedievognen kommer forbi ODEON med to spændende børneforestillinger.

I Teatersalen bliver det først muligt at se Egon Mathisens Børnebogsklassiker fra 40′erne - "Mis med de blå øjne" - i Comedievognens humoristiske og stemningsfyldte dramatisering. Senere på ugen spiller Comedievognen igen. Denne gang er det forestillingen "Verdens rigeste tosse" skrevet af Kim Fupz Aakonson. En eventyrlig historie om den gode Fe og Tossen på bænken.

H.C. Andersen Paraden optræder også med "Eventyrkvarterets hvornår var det nu, det var?", hvor der er mulighed for at møde paraden på for- og torvepladsen mellem forestillingerne. Torben Iversen står desuden i spidsen for forestillingen "Klassisk og moderne - eventyrene er evige" på Byens Scene.

- Der findes ikke noget bedre end at dele gode oplevelser med sine nærmeste, så jeg håber, at forældre og børn har lyst til at besøge ODEON sammen. Vi har virkelig mange spændende børneoplevelser på programmet i åbningsugen, hvor der er tid til smil, latter, sang og underfundighed, siger programchef Finn Schumacker.

Børneprogram under Grand Opening

Der er fri entré til alle børnearrangementer under ODEON's Grand Opening, og her følger et komplet overblik over tid og sted:

 • 1. maj - kl. 9.30 - David og Goliath - Teatersalen
 • 1. maj - kl. 11.00 - David og Goliath - Teatersalen
 • 2. maj - kl. 9.30 - David og Goliath - Teatersalen
 • 2. maj - kl. 11.00 - David og Goliath - Teatersalen
 • 3. maj - kl. 9.30 - Mis med de blå øjne - Teatersalen
 • 3. maj - kl.11.00 - Mis med de blå øjne - Teatersalen
 • 3. maj - kl. 12.00 - Klassisk og moderne, eventyrene er evige - Byens Scene
 • 4. maj - kl. 9.30 - Verdens rigeste tosse - Teatersalen
 • 4. maj - kl. 11.00 - Verdens rigeste tosse - Teatersalen
 • 6. maj - kl. 11.00 - Eventyrkvarterets hvornår var det nu, det var? - Byens Scene
 • 7. maj - kl. 11.00 - Kalles Trommeshow - Byens Scene
Kontaktinformation

Finn Schumacker, programansvarlig for Odense fejrer ODEON, tlf.: 40 36 69 24