Spring til indhold
Nyhed

Blasterjaxx og MORTEN tænder Odense

12-04-2017

- EVOLUTION by ODEONBag overskriften "EVOLUTION by ODEON" gemmer sig en lækker koncertoplevelse med hollandske Blasterjaxx. Det er et verdensnavn inden for dance og house, der indtager ODEON den 6. maj - men de kommer ikke alene. Morten Breum vælter også huset stærkt bakket op af DJs fra Danmark, England og Italien. Gør dig klar - billetsalget begynder nu.

IMAGE

"Faith" og "Fifteen" og "Echo" - fans af house og dance kender uden tvivl disse hits fra Blasterjaxx, og de kan se frem til at opleve dem og mange flere den 6. maj i ODEON, hvor den hollandske duo indtager Danmarks nye kulturhus.

Der er lagt op til en stjernespækket koncertoplevelse i selskab med dance, elektro house og dutch house fra et af de helt store aktuelle navne. Duoen Blasterjaxx med Thom Jongkind og Idir Makhlaf begyndte i 2010 og brød for alvor igennem med "Faith" i 2013, og de har i marts 2017 udgivet deres seneste EP med titlen XX Files.

Aftenens andet hovednavn MORTEN - eller Morten Breum - behøver næppe den store introduktion. Den danske DJ og producer har flere store klubhits bag sig, heriblandt "On It!", "Højere vildere" (med Rune RK), "Heads Up" og "Look Closer", og han har hentet flere priser ved Danish DeeJay Awards.

IMAGE

- Jeg tror, at det bliver en fantastisk aften med to store kunstnere. Odense er en studieby, og der er sikkert mange, som gerne vil opleve Blasterjaxx og MORTEN live. Koncerten er også med til at vise bredden hos ODEON. Det er et hus for alle - og til alt, siger programchef Finn Schumacker.

Som support er der både dansk, engelsk og italiensk dance på programmet. Den kendte DJ og producer Dex har et stort antal singler og remixes bag sig. Dex har optrådt over hele verden, og han er desuden kendt som DJ på Skandinaviens største klubber.

Fra England kommer 23-årige Olly James, som har adskillige udgivelser bag sig. Han har allerede spillet på flere af de største internationale scener, så det er værd at holde øje med Olly James.

Fra Milano ankommer Merk & Kremont, som har kombineret deres passion for hip hop-beats og pop til en unik lyd, der kan beskrives som "grinding 'n' groovy".

ODEON sikrer den perfekte lyd og ramme for en unik aften for alle fans af house og dance, så der er garanti for en forrygende elektronisk fest i Odense. Festen slutter dog ikke i ODEON - efter koncerten fortsætter den på natklubben Slagteriet, så det bliver ikke alene en fantastisk aften, men en hel nat.

Billetter koster 150 kroner i forsalg eller 175 kroner i døren. Køb billet her - http://odeonodense.dk/event/blasterjaxx-morten.

Mere elektronisk

Imidlertid byder ODEON på mere elektronisk musik under den store grand opening-uge. Allerede den 4. maj bliver der fyret op under ODEONs teatersal, når fem kvindelige DJ's indtager scenen.

Nanna B., Anek, Bronx, AVIAJA og odenseanske Katia Nathalie giver en perfekt mulighed for at opleve, hvad der sker på den danske og odenseanske scene - og for at få en fest.

Billetter koster 100 kroner i forsalg eller 125 kroner i døren. Hold øje med www.odeonodense.dk.

Fakta

Blasterjaxx - Faith - https://www.youtube.com/watch?v=BQdwOdjhbZc

MORTEN - Look Closer - https://www.youtube.com/watch?v=JHWAZSd1hAA

Kontaktinformation

Finn Schumacker, programansvarlig for Odense fejrer ODEON, tlf.: 40 36 69 24

Nadine Alvarez, NLPRO, tlf.: 27 62 90 82