Spring til indhold
Nyhed

Spurvelundskolen begynder skoleåret med nye og moderne faciliteter

09-08-2016

Eleverne på Spurvelundskolen kan se frem til at lytte, lære og lege sig klogere i en ny tilbygning, som bliver indviet den 11. august af børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen (R) og by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

 

Der er sket meget på Spurvelundskolen i de seneste år, hvor der er blevet moderniseret og skabt et nyt børneunivers. Nu har skolen også fået mere plads til eleverne, for tilbygningen giver dem fem nye basislokaler, et fælles læringsareal og et teamrum.

 

- Vi har fået skabt nogle moderne og attraktive faciliteter for elever og skolens ansatte, og jeg håber, at det vil blive rammen om mange gode skoledage med plads til både læring og godt humør. Jeg glæder mig også over, at vi sidste år fik skabt en sikrere skolevej med tunnelen under Bogensevej. Når eleverne cykler eller går til skole, får de motion og frisk luft, og det skaber fundamentet for en god skoledag i disse flotte omgivelser, siger Jane Jegind.

 

Det har således været et par travle byggeår på skolen i Næsbyhoved-Broby, men der har været stor opbakning og interesse for projekterne fra både elever, forældre og ansatte, som har stået sammen om at skabe bedre rammer – til gavn for både skolen og lokalsamfundet, som også får glæde af de nye faciliteter.

 

- Når vi indvier den nye tilbygning, er der meget at være stolt af. Spurvelundskolen har taget hånd om sin egen fremtid i erkendelse af, at ingenting vokser af sig selv. Tværtimod er det en fælles opgave at sikre skolens fortsatte fortælling. Mit håb er, at Spurvelundskolen vil skabe de bedste rammer for eleverne og deres drømme, siger Susanne Crawley Larsen.

 

Nu har spaderne været i jorden, og bygningerne står klar og parat til at tage imod Spurvelundskolens knap 250 elever til et nyt og spændende skoleår, hvilket skoleleder Kirsten Folkersen glæder sig til.

 

- Den nye tilbygning betyder alt for Spurvelundskolen. Vi har oplevet en stor stigning i elevtallet i de seneste år, og vi kunne simpelthen ikke være her. Nu ser vi frem til at fejre indvielsen på torsdag, og det bliver forhåbentlig en fest for børnene, siger Kirsten Folkersen, som har hyret Sebastian Klein fra DR Ramasjang til at underholde i dagens anledning.

 

Indvielsen finder sted på Spurvelundskolen torsdag den 11. august fra kl. 12 til 14, og interesserede medier er velkomne til at deltage.