Spring til indhold
Nyhed

Ny byplanchef i Odense Kommune

04-04-2016

- Odense er godt på vej til at blive en moderne storby. Der sker rigtig meget i byen, og hver gang jeg besøger Odense, er der sket noget nyt. Den udvikling glæder jeg mig til at blive en del af, siger Jeanette Olsen, der er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole og siden 2007 har været ansat i Slagelse Kommune, senest som afdelingschef for Planafdelingen.

 

- Jeg har store forventninger til Jeanette. I By- og Kulturforvaltningen arbejder vi hver dag ud fra vores kerneopgave, som er at finde bæredygtige løsninger, der fremmer økonomisk vækst og menneskelig værdi i Odense. Jeg er sikker på, at Jeanette vil bidrage betydeligt til dette arbejde, siger Henrik Lumholdt, afdelingschef for Byudvikling.

 

Jeanette Olsen bliver chef for 24 medarbejdere i Byplan. Kontoret har ansvaret for Odenses overordnede planlægning herunder kommuneplaner, kommuneplantillæg, Vurderinger af Virkninger på Miljøet (VVM), områdefornyelse og kvarterplanlægning. Herudover arbejder kontoret med byudvikling i forbindelse med eksempelvis lokalplaner, byfornyelse, støtte til byggeri og bebyggelsesplaner.

 

- Jeg går ydmygt til opgaven. Odense er Danmarks tredjestørste by og i positiv udvikling. At blive en del af det er et drømmejob for en byplanlægger, siger Jeanette Olsen.