Spring til indhold
Nyhed

Internationale gæster til kaffen

10-06-2016

Det er anden gang, at Odense International Community står bag ”Sunday coffee in a danish home,” når det søndag den 12. juni ringer på døren rundt omkring i Odense.

 

- Det er jo ikke mange ting, der er mere dansk end kaffe og kage og en god snak om stuebordet søndag eftermiddag. For de internationale borgere i Odense, som vores erhvervsliv er afhængige af, vil det være endnu en god måde at falde til og blive mere kendt med dansk kultur og levevis, siger rådmand Steen Møller.

-

Selv skal rådmanden og hans familie servere kaffen for en en mexikansk familie, hvor manden er forsker på SDU og konen er arkitekt.

 

Bag International Community Odense står Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune. ICO har til opgave at hjælpe erhvervslivet med at tiltrække og fastholde de nødvendige internationale eksperter til erhvervslivet, forskningsmiljøer og undervisning – og få deres familier til at trives.

 

Interesserede, der gerne vil have internationale gæster til kaffen senere i 2016, kan følge med på www.ico.odense.dk

hvor kommende arrangementer annonceres.

 

”Sunday Coffe in a danish home” finder sted flere steder i landet på samme tid og er arrangeret af International Community Odense, International Community (Erhverv Aarhus), International House North Denmark og Frivilligcenter Kerteminde