Spring til indhold
Nyhed

Hvem skal vinde Odense Bæredygtighedspris 2016?

31-10-2016

Anker Boye, borgmester og formand for Odense Bæredygtighedsråd håber prisen medvirker til at sætte fokus på bæredygtighed i det odenseanske erhvervsliv og blandt andre lokale aktører:

 

- Bæredygtighedsrådet var for nylig vært ved et velbesøgt arrangement om bæredygtighed. Deltagerne var meget interesserede og spørgelystne og med oplæg fra tre lokale initiativer, står det klart, at der allerede er mange gode, bæredygtige initiativer i Odense. Jeg håber derfor, at vi igen i år, får mange gode indstillinger til bæredygtighedsprisen både fra virksomheder og andre aktører, siger Anker Boye.

 

Sidste års vandt Fyns Almennyttige Boligforening (FAB) Odense Bæredygtighedspris for renoveringen af Korsløkken. Bent Bøllingtoft, direktør ved FAB fortæller:

 

- At vinde Bæredygtighedsprisen sidste år var en vigtig anerkendelse af vores arbejde. Det bekræftede os i, at ved at tænke økonomiske, miljømæssige og sociale hensyn ind i vores byggerier og renoveringer fra starten, skaber vi ganske enkelt de bedste løsninger for vores beboere nu og i fremtiden, fortæller Bent Bøllingtoft.

 

Fakta

Målgruppen for Odense Bæredygtighedspris er bred, derfor kan både odenseanske virksomheder, organisationer, foreninger, personer eller initiativer indstilles til prisen. Det er muligt både at indstille sig selv og andre kandidater. Der indstilles initiativer til prisen ved at bruge et værktøj (bæredygtighedspuslespillet), som hjælper med at få overblik over alle aspekter af ens bæredygtige initiativ.

 

Indstillinger skal sendes til tjc@odense.dk senest den 19. december 2016. Rådets formand Anker Boye uddeler prisen den 9. marts 2017, kl. 16.00-18.00 på Odense Rådhus.

 

Læs mere om Odense Bæredygtighedspris: http://www.odense.dk/Baeredygtighedspris

 

Infomøde om Bæredygtighedsprisen

Vil du vide mere om bæredygtighedsprisen, eller har du spørgsmål til, hvordan du udfylder skemaet, er du velkommen til informationsmøde mandag d. 14. november 2016, kl. 15.30 på Odense Rådhus. Det er ikke et krav, at du deltager i introduktionsmødet for at indstille til prisen - det er blot et tilbud. OBS: Obligatorisk tilmelding til introduktionsmødet til Torben Jarlstrøm Clausen på tjc@odense.dk

 

Flyer

Flyeren om Odense Bæredygtighedpris 2016 er vedhæftet og kan også læses online: http://kortlink.dk/flyer/nsm3

 

Fototekst:

Anker Boye, borgmester og fmd. for Odense Bæredygtighedsråd overrakte sidste års bæredygtighedspris til Bent Bøllingtoft, direktør FAB for boligforeningens arbejde med renoveringen af Korsløkken. Indsatsen kombinerede på unik vis bl.a. miljøtiltag, sociale indsatser, beboerinvolvering, jobskabelse og arbejdsmiljø til én samlet bæredygtig løsning.

 

Kontaktinformation

Anker Boye, borgmester og formand for Odense Bæredygtighedsråd: tlf. 40 75 33 33.

Bent Bøllingtoft, direktør, FAB: tlf. 24 86 28 50 / bb@fabbo.dk

Torben Jarlstrøm Clausen, projektleder, Odense Kommunes Bæredygtighedssekretariat: tlf. 24 59 76 56 / tjc@odense.dk