Spring til indhold
Nyhed

H.C. Andersen Julemarkedet donerer juletræer til trængte familier

08-12-2016

Derfor samarbejder H.C. Andersen Julemarkedet i år med Ungdommens Røde Kors omkring hjælp til trængte familier. Juletræerne, som udgør scenen til Granskov-sjov i Lotzes Have, vil blive doneret til familier, der ellers ikke ville have mulighed for at få et juletræ.

 

- Vi synes, det giver rigtig god mening, at støtte op om et godt formål. Vi nyder at have træerne på julemarkedet, de bringer stor glæde til børnene, og vi synes, de skal blive ved med at bringe glæde efter H.C. Andersen Julemarkedet slutter, udtaler Kristina Sjögreen, kulturkonsulent i Odense Kommune.

 

Gavekort til juletræerne vil blive uddelt samtidig med, at Røde Kors uddeler julehjælp til trængte familier. Det sker på Sct. Knuds Gymnasium lørdag den 10. december. Den 11. december mellem kl. 15 og 17 kan de familier, som har fået et gavekort til et juletræ, afhente træet på H.C. Andersen Julemarkedet.

 

I Ungdommens Røde Kors, som hjælper til ved Sct. Knuds Gymnasium den 10. december, er der stor begejstring over samarbejdet med Odense Kommune og julemarkedet.

 

- Vi er rigtig glade for dette samarbejde med H.C. Andersen Julemarkedet, idet vi ønsker, at alle familier får en god jul. Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde familierne et gratis juletræ, som forhåbentlig kan være med til at skabe en dejlig julestemning i hjemmet, siger Lene Have-Hansen fra Ungdommens Røde Kors.