Spring til indhold
Nyhed

Flot legeplads bliver indviet i Nørregade

12-04-2016

Nørregade er en af Odenses meget spændende gader med et bredt udvalg af specialforretninger. Nu får de besøgende – og ikke mindst børnefamilierne – en ekstra grund til at besøge Nørregade.

 

Den 29. april indvier By- og Kulturforvaltningen samt arbejdsgruppen for Nørregade nemlig en ny og flot legeplads i gaden. Legepladsen er inspireret af Odense Slot og en klassisk brandstation med tilhørende brandbil, og den bliver placeret ved hjørnet hos Wendorff mod Asylgade.

 

- Det bliver en meget flot legeplads, og den kommer til at ligge rigtig godt ved den sydlige indgang til gaden. I forvejen har Nørregade meget at byde på, og nu får den endnu mere. Jeg er rigtig glad for, at vi har kunne imødekomme ønsket fra arbejdsgruppen i Nørregade, og jeg vil gerne takke for et generelt godt samarbejde mellem dem og forvaltningen og så selvfølgelig ikke mindst takke Fionia Fonden for den økonomiske opbakning, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

 

Arbejdsgruppen består af fire erhvervsdrivende i Nørregade samt en repræsentant fra By- og Kulturforvaltningen, som arbejder for at udvikle gaden og tiltrække flere besøgende til området. Henning Rouchmann fra Illuminazione er med i arbejdsgruppen, og han glæder sig til indvielsen.

 

- Legepladsen skal være med til at skabe større liv i den indre by. Vi er presset af ændringerne og arbejdet i bymidten, så det er vigtigt med gode aktiviteter. Hvad kan derfor være mere nærliggende end at lave noget for børn og børnefamilierne, siger Henning Rouchmann.

 

Legepladsen i Nørregade er finansieret med 414.000 kroner bevilliget af Odense Byråd samt et tilskud på 50.000 kroner fra Fionia Fonden.

 

Alle er naturligvis meget velkomne til at deltage i åbningen af legepladsen, som finder sted fredag den 29. april kl. 15.00. I dagens anledning serverer bageriet Wendorff kage, Odense Chokoladehus byder på chokolader, og Søndergaard Hairdesign tilbyder at sætte hår på de fremmødte børn efter først til mølle princippet.