Spring til indhold
Nyhed

Vidensfestival og velfærdskonference giver værdi i Odense

15-10-2015

Det er 3. gang, at Odense Kommune afholder konferencen, der henvender sig til kommunale ledere, faglige konsulenter og udviklingskonsulenter fra Danmark og det øvrige norden. Deltagerne skal diskutere fremtidens velfærdsløsninger med udgangspunkt i gode eksempler fra både Danmark og udlandet.

 

Mens New Nordic Welfare efterhånden har tre år på bagen er det debut til vidensfestivalen WHINN – Week of Health and Innovation. WHINN, som bl.a. er støttet af Odense Kommune, er den første af sin slags. Med målrettet fokus på sundhed og innovation er WHINN ”paraply” for godt 15 events og konferencer i Odense i uge 43. Alle med fokus på velfærdsudvikling, sundhed og innovation.

Anker Boye, borgmester i Odense, åbner konferencen, der bl.a. har filosof Morten Albæk og forsker i brugerdrevet innovation Pelle Ehn, på programmet:

 

- New Nordic Welfare-konferencen er inspireret af Odense Kommunes strategi ”Ny virkelighed – Ny velfærd”, som handler om at skabe et smartere og bedre velfærdstilbud til borgerne. Det lykkes vi ofte med, og det skal vi blive ved med, fordi det både er til gavn for borgerne og kommunen, samtidig med at der i kølvandet skabes arbejdspladser, der udvikler og gør fremtidens velfærd bedre.

 

Indtil videre har over 1000 gæster meldt deres ankomst til et eller flere arrangementer i WHINN-ugen. Mange af dem er fra udlandet, og det glæder borgmesteren:

 

- Det er glædeligt at der er så mange, fra ind- og udland der har lyst til at deltage i WHINN-festivalen, hvor der både er deltagelse i konferencer og netværk på programmet. Odense Kommune står bag New Nordic Welfare, og det er derfor en stor tilfredsstillelse, at de tanker og projekter bliver udbredt, udfordret og udviklet på konferencen for New Nordic Welfare, siger Anker Boye.

 

I år vil omkring 10% af de 250 deltagere på New Nordic Welfare komme fra enten Norge eller Sverige.

Deltagerne får både mulighed for at lytte, lære og videreudvikle på de idéer og forslag de bliver præsenteret for.

 

Læs mere om konferencen på www.odense.dk/newnordicwelfare

 

Det er gratis for pressen af deltage i alle arrangementer i WHINN-ugen.

Registrering foregår via WHINNs hjemmeside.