Spring til indhold
Nyhed

Tinderbox melder om et forrygende forsalg til næste års festival

22-09-2015

Endnu er der ikke nogen navne på plakaten til Tinderbox 2016, men tilbuddet om at købe en Early Bird-billet har allerede fået mange til at sikre sig adgang til næste sommers musikbrag i Tusindårsskoven i Odense.

 

-Vi er virkelig glade og stolte over, at mange allerede nu har valgt at sikre sig billet til Tinderbox 2016. Det er vi samtidig meget ydmyge overfor, og vi arbejder hver dag på at skabe en festival, der bliver endnu bedre til næste år. Det giver os et ekstra skud motivation at vide, at rigtig mange glæder sig til endnu en fest på Tinderbox, siger Brian Nielsen, festivalchef, Tinderbox.

 

Tinderbox 2016 bliver afholdt den 23.-25. juni 2016. Men allerede nu kan man sikre sig billet til næste år. Og fra den 2.-11. september kunne man spare 245 kr. for en partoutbillet til Tinderbox 2016, hvilket der har været stor interesse for.

Det er en bekræftelse på den gode evaluering, som gæsterne på Tinderbox har givet den debuterende festival. Tilbagemeldingen fra festivalgæsterne var ifølge en undersøgelse lavet af Epinion, at 97 procent af de besøgende enten var meget tilfredse eller tilfredse med festivalen.

 

-Jeg er ovenud begejstret og også en anelse overvældet over den store opbakning, som byen viser festivalen, her blot 2 måneder efter de sidste teltpløkker er blevet hevet op af jorden. Under afviklingen af Tinderbox havde vi en rigtig god fornemmelse af, at vi havde fat i det rigtige koncept, og så er det jo fantastisk, at der allerede nu er stor interesse for at være med til festen igen næste år, siger Ronnie Hansen, der er udviklingschef i Odense&Co.

 

Odense Kommune har lavet en 10- årig aftale med Tinderbox om støtte til festivalen. Borgmester Anker Boye oplevede selv store dele af Tinderbox-festivalen sidste år, og var meget begejstret for det skib, som Odense Kommune har været med til at sætte i søen.

 

-Tinderbox skal understøtte Odenses udvikling til en moderne storby, og jeg synes, det er lykkedes at skabe en festival på internationalt niveau. Så jeg er meget tilfreds med, at der allerede nu er gang i billetsalget, og at folkene bag Tinderbox kan mærke en kontant opbakning, til det store arbejde de lægger i, at Tinderbox 2016 bliver en succes, siger Odenses borgmester, Anker Boye (A).

 

Tinderbox forventer at kunne præsentere de første navne til festivalen i løbet af efteråret.