Spring til indhold
Nyhed

Prinsesse Marie åbner International Community i Odense

22-10-2015

”Det er en stor glæde for vores internationale arbejde, at H.K.H Prinsesse Marie deltager i den officielle åbning og fejring af International Community i Odense”, siger rådmand Steen Møller fra Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune.

 

Arrangementet er den officielle lancering af International Community Odense - et initiativ, som skal gøre det nemmere for virksomhederne i Odense at tiltrække og fastholde højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft og sikre at vores internationale borgere og deres familier (de såkaldte Expats) trives i byen. Det er ambitionen, at de oplever Odense som et attraktivt sted at arbejde og leve.

 

Aftenen vil byde på taler, musik, mad og underholdning ved den amerikanske journalist og forfatter Kay Mellish.

Kay Mellish vil føre aftenens gæster igennem gameshowet ”How to live in Denmark” – en quiz om livet som expat i Danmark, inspireret af globalt kendte tv-shows som Jeopardy og Hvem vil være millionær?

 

Pressen inviteres hermed til at deltage i åbningsarrangementet. Deltagelsen forudsætter forudgående skriftlig tilmelding til kommunikationschef Jan Kristensen på javk@odense.dk med navn, titel og medie. (Eventuelle spørgsmål om arrangementet kan rettes til Jan Kristensen på 21 20 80 65)

 

Seneste tilmelding er 12.11 2015 - kl 12.00.

 

Mere information om International Community Odense på Facebook: https://www.facebook.com/internationalcommunityodense