Spring til indhold
Nyhed

Odense&Co får ny vækstchef

14-08-2015

Odense Kommune ansætter pr. 15. september 2015 den 47-årige Bjarke Wolmar fra Kolding som ny vækstchef for Odense&Co. Bjarke Wolmar afløser Bettina Eriksen, der stoppede på posten 1. maj 2015.

 

Bjarke Wolmar kommer fra en stilling som direktør i Nordic Executive Academy, der tilbyder efteruddannelse til topledere i Norden. Han har desuden op til ansættelsen fungeret som direktør for firmaet Stoma Guard Aps.

 

Bjarke Wolmar er dog mest kendt for sin tid som direktør for Business Kolding, hvor han over en otte-årig periode byggede Business Kolding op til at være en stærk erhvervsudviklingsenhed med 40 ansatte – ved at trække den anerkendte Business School INSEAD til Danmark. I perioden fik Bjarke desuden etableret en lokal udviklingspark samt to iværksættermiljøer – House of Innovation og House of Design.

Bjarke Wolmar er uddannet cand. merc., MBA fra South Bank i London og har siden videreuddannet sig inden for ledelse.

 

Stadsdirektør i Odense Kommune, Stefan Birkebjerg Andersen, er glad for at kunne byde Bjarke velkommen:

- Vi havde et uanmindeligt bredt og kvalificeret ansøgerfelt, men valget faldt på Bjarke, fordi han har den komplekse profil, vi har søgt efter. Han skal både kunne navigere i et politisk landskab og samtidig skabe markante resultater med nye metoder.

 

Peter Revsbech, der udover at være direktør for Ordbogen.com har deltaget i ansættelsesudvalget på vegne af Odense&Co’s partnerskab, giver Bjarke Wolmar følgende skudsmål:

- Bjarke er en ener og godt castet til opgaven. Han vil ikke kun kunne tegne de store visioner for Odense men også sikre at de bliver til noget”.

 

Bjarke Wolmar siger selv om stillingen:

- Odense har alle forudsætningerne - nu er det tid til at høste resultaterne. Byens centrale placering midt i landet, det gode drive der er i byen lige nu og de dygtige, lokale erhvervsvirksomheder udgør et stærkt fundament for skabelsen af arbejdspladser og vækst i byen. Jeg glæder mig til opgaven.