Spring til indhold
Nyhed

Odense Kommune giver alle byens virksomheder en stemme og opretter et virksomhedspanel

02-09-2015

Odense Kommune ønsker det bedst mulige erhvervsklima i kommunen. Med oprettelsen af virksomhedspanelet bliver det lettere at vide, hvad det er virksomhedsejerne efterspørger for bedst muligt at kunne drive virksomhed i Odense, mener Odenses Borgmester, Anker Boye (A).

 

- Med virksomhedspanelet får vi en langt større kontakt til byens erhvervsliv. Virksomhederne vil gerne høres, og vi har en målsætning om at blive bedre til at vide, hvad det er for ønsker virksomhederne har, eller hvilke problemer de tumler med. Med virksomhedspanelet får vi en bedre mulighed for at skabe nogen vilkår, som flest mulige er glade for. Her får både store og små virksomheder en stemme. Til glæde for virksomhederne selv, men i sidste ende for hele kommunen.

 

Alle byens ca. 7000 virksomheder modtager i deres e-boks et link til en side på odense.dk, hvor de kan oprette sig som paneldeltagere. Den første undersøgelse vil blive sat i gang midt i september. Undersøgelserne, der er webbaserede, vil blandt andet spørge ind til virksomhedernes mulighed for at skaffe kvalificeret arbejdskraft, og spørgsmål til hvordan de enkelte virksomheder oplever myndighedernes håndtering af byggesager.

 

- Vi arbejder løbende på at forbedre forholdene for Odenses virksomheder. Nu får vi en tættere dialog, og dermed en bedre mulighed for at justere forholdene for dem, der er vigtige medspillere i Odenses udvikling. Uden private arbejdspladser kan vi ikke skabe den ønskede vækst i Odense, siger Anker Boye

 

De to årlige undersøgelser som paneldeltagerne fremadrettet kan være en del af, bliver gennemført i marts og september.

 

 

Fakta om virksomhedspanelet:

  • Alle Odense Kommunes 7000 virksomheder får mulighed for at deltage.

  • Virksomhedsejerne vil få en invitation til virksomhedspanelet i deres e-boks.

  • Virksomhedspanelet vil blive en del af to årlige undersøgelser.