Spring til indhold
Nyhed

Odense Bæredygtighedsråd sætter pris på bæredygtighed - men hvem skal have prisen?

10-11-2015

Anker Boye, formand for Odense Bæredygtighedsråd fortæller:

 

- Bæredygtighedsrådet var for nyligt vært ved et meget velbesøgt arrangement om CSR og Bæredygtighed på Odense Rådhus, hvor deltagerne var meget spørgelystne. Det peger på, at interessen for emnet er stor og i det lys håber jeg, vi får masser af gode indstillinger til Bæredygtighedsprisen fra fx odenseanske virksomheder og organisationer, siger Anker Boye.

 

Sidste års vindere af Odense Bæredygtighedspris har haft stor glæde af at vinde prisen. Søren Jeberg, direktør ved BioTrans Nordic fortæller:

 

- At vinde Bæredygtighedsprisen sidste år var en vigtig anderkendelse af vores arbejde. Det har betydet meget for os. Vi har fået rigtig mange henvendelser, som også har udmøntet sig i flere ordrer fra hele landet. Så det betaler sig at være bæredygtig, fortæller Søren Jeberg.

 

Fakta

Det er odenseanske virksomheder, organisationer, personer eller initiativer, der kan indstilles til prisen. Det er muligt at indstille både sig selv og andre kandidater. Der indstilles initiativer til prisen ved at bruge et Bæredygtighedsværktøj (Bæredygtighedspuslespillet). Indstillingen skal sendes til tjc@odense.dk senest d. 18. december 2015. Rådets formand Anker Boye vil uddele prisen inklusiv diplom d. 3. marts 2016, kl. 16-18 i Festsalen på Odense Rådhus.

 

Læs mere om Odense Bæredygtighedspris: http://www.odense.dk/Baeredygtighedspris

 

Fototekst:

BioTrans Nordic fik prisen i 2014 som en anerkendelse af virksomhedens arbejde med bæredygtig udnyttelse af madaffald fra køkkener. Fra venstre Anker Boye, formand for Odense Bæredygtighedsråd, Søren Jeberg, direktør og Søren Phil, konsulent begge BioTrans Nordic.

 

Kontaktinformation

Anker Boye, borgmester og formand for Odense Bæredygtighedsråd: tlf. 40 75 33 33.

Søren Jeberg, direktør, BioTrans Nordic: tlf. 4031 7717 / spj@biotrans-nordic.com

Torben Jarlstrøm Clausen, projektleder, Odense Kommunes Bæredygtighedssekretariat: tlf. 24 59 76 56 / tjc@odense.dk