Spring til indhold
Nyhed

Julemarked med grønthandlere og indbygget motion

27-11-2015

Velkommen til H.C. Andersen Julemarkedet 2015 – Jul som i gamle dage

Besøg Danmarks hyggeligste julemarked i den smukke gamle bydel i Odense. Det historiske område omkring H.C. Andersens Hus og Møntergården bliver forvandlet til én stor markedsplads som på H.C. Andersens tid med markedsboder, gøgl og masser af underholdning. Og som en naturlig del af markedet finder man også torvehandlerne.

 

Torvedage som sædvanlig

H.C. Andersen Julemarkedet foregår på og omkring Sortebrødre Torv, som hver onsdag og lørdag er hjemsted for Odenses torvedage med en masse grønt-, fiske- og ostehandlere. Under julemarkedet er den del af grønttorvet, som normalt står på Sortebrødre Torv flyttet til Sortebrødre Stræde.

 

Det vil sige, at det stadig er muligt at handle fødevarer på grøntorvet under H.C. Andersen Julemarkedet i torvehandlernes normale åbningstid. Enkelte torvehandlere vil også være til stede på julemarkedet fredage og søndage.

 

Parker i gåafstand og forbrænd kalorier

Som sidste år kan man på H.C. Andersen Julemarkedets hjemmeside finde forslag til parkering i nærheden af markedet. På "Parker og gå"-kortet er angivet afstand i meter og gåtid til julemarkedet. Så alt afhængig af hvor meget juleknas man ønsker at forbrænde, kan man udvælge sig en P-plads i passende gåafstand.

 

Åbningstider for H.C. Andersen Julemarkedet 2015:

Fredag d. 4. dec 15-19

Lørdag d. 5. dec. 10-18

Søndag d. 6. dec. 10-17

Fredag d. 11. dec. 15-19

Lørdag d. 12. dec. 10-18

Søndag d. 13. dec. 10-17

 

Der er fri adgang til julemarkedet.

 

Find program og parkeringskort på www.hcajulemarkedet.dk eller følg www.facebook.com/julemarkedet

 

Følg Torvet i Odense på Facebook: www.facebook.com/Torvet-i-Odense-338503509602755

 

#hcajulemarkedet