Spring til indhold
Nyhed

Flere parkeringspladser ved Odense Idrætspark

14-07-2015

Uanset om det gælder fodbold, ishockey, atletik, cykling, cricket eller håndbold, er Odense Idrætspark stedet at opleve det. I årets løb besøger tusindvis af gæster området, og det gælder ikke mindst på de store kampdage i fodbold og ishockey. Nu er der åbnet 35 parkeringspladser nær Thorvald Ellegaard Arena.

 

- I Odense har vi vores store idrætsfaciliteter liggende centralt i byen, og det betyder nem adgang for cyklister og gående, men der er også mange, der har brug for at tage bilen. Heldigvis rummer området mange parkeringspladser, men der er pres på ved store begivenheder, så derfor glæder jeg mig over, at vi åbner en ny plads til bilerne, siger By- og Kulturrådmand Jane Jegind (V).

 

Der er tale om parkeringspladser på grus, og placeringen betyder, at alle faciliteter i Odense Idrætspark er inden for gåafstand.

 

Det er også muligt at benytte parkeringspladsen ved Sct. Georgs Gildernes hus på Højstrupvangen. Her har Sct. Georgs Gilderne fået opsat en automat, hvor der kan købes en parkeringsbillet. Overskuddet fra parkeringspladsen går humanitære formål samt støtte til aktiviteter for børn og unge.

 

Ud over Sct. Georgs Gilderne og de nye pladser er der blandt andet parkering foran Idrætshallen ved Højstrupvej, Pucken ved Odense Isstadion, Cirkuspladsen, i det nye private betalingsanlæg over for stadion samt på p-pladserne ved Ældrecentret, Odense Kultur- og Idrætscenter, GASA og Odense Bowlinghal.

 

- Vi har mange gæster til Idrætsparken, så det er vigtigt med gode parkeringsmuligheder. Ud over pladserne er det også tilladt med kantstensparkering i store dele af området, og her gælder det naturligvis om at overholde færdselsreglerne i almindelighed. Ingen parkering foran udkørsler og porte, men det er bestemt heller ikke nødvendigt, siger idrætsleder Søren Damgaard.

 

Odense Idrætspark er en del af Odense Kommune under By- og Kulturforvaltningen. Den primære opgave er drift af forskellige idrætsanlæg og svømmehaller i Odense og omegn.