Spring til indhold
Nyhed

Få en snak med rådmand Brian Skov Nielsen om forandringerne på ældre- og handicapområdet

24-10-2015

De tre borgermøder i Ældre- og Handicapforvaltningen holdes hhv. den 27/10, 29/10 og 4/11.

 

Fra Brian Skov Nielsen (Ø), rådmand på ældre- og handicapområdet, lyder det:

 

”Jeg glæder mig til at komme i dialog med en masse interesserede borgere. Det er altid meget nemmere at forklare forandringer og visioner face to face, og det er netop dét, vi gerne vil på de kommende borgermøder – forklare, og vise i ord og billeder, hvorfor vi har valgt at blive en rehabiliterende forvaltning med alt, hvad det indebærer af gode forandringer både for borgerne i Odense og for os selv.”

 

Mål og drømme i hovedsædet

Ældre- og Handicapforvaltningen møder dagligt mange mennesker, der på den ene eller anden måde har brug for hjælp og støtte. Disse mennesker bliver i dag mødt med en rehabiliterende tilgang. Det betyder helt konkret, at borgerne er medarbejdernes vigtigste samarbejdspartnere, når der skal snakkes mål og drømme for fremtiden og relevante indsatser.

 

På baggrund af visionen om at blive en rehabiliterende forvaltning, fik Ældre- og Handicapforvaltningen den 5. januar 2015 en helt ny organisering. Det var en stor omvæltning, som både borgere og medarbejdere lige skulle vænne sig til. Den nye organisering betød bl.a. mere tid på vejene for de nye udkørende grupper (hjemmepleje, træning og sygepleje) og nye ansigter i borgernes hjem – nogle gange måske flere end ønsket.

 

Dette samt meget mere vil der blive fortalt om på de kommende borgermøder, hvor der vil være mulighed for at gå i dialog med både rådmand Brian Skov Nielsen, politikere fra Ældre- og Handicapudvalget og fagchefer. Herudover vil der også blive fortalt helt jordnære beretninger fra dagligdagen af nogle af forvaltningens medarbejdere.

 

Tid og sted

Den 27/10, kl. 14-16: Indgangen, Dalumvej 95 B, 5250 Odense SV

Den 29/10, kl. 13-15: Kragsbjergløkke Leve Ud, Kragsbjergvej 72, 5000 Odense C

Den 4/11, kl. 15-17: Bolbro Brugerhus, Stadionvej 50 Indgang G, 5200 Odense V