Spring til indhold
Nyhed

EU Kommissionen genudpeger Odense-rådmand

16-07-2015

CIVITAS er en europæisk organisation med 234 medlemsbyer, der arbejder på at gøre transport og trafik i Europas store byer mere bæredygtig og miljøvenlig. Resultaterne kan pt ses i mere end 60 byer, hvor demonstrationsprojekter inspirerer andre byer til innovation omkring trafik og miljø.

 

Steen Møller blev oprindelig valgt til i CIVITAS' ledelse i 2013, da han var rådmand for By- og Kulturforvaltningen. Den nuværende rådmand, Jane Jegind, har opfordret Steen Møller til at søge genvalg.

 

"Deltagelse i CIVITAS-samarbejdet giver mulighed for at skabe netværk, samarbejder og hente inspiration til udvikling af fremtidens bæredygtige storby på det trafikale område. Steen Møller har gjort et stort stykke internationalt arbejde for Odense i Civitas. Han har i den første periode formået at skabe netværk og gennemslagskraft i organisationen. Jeg har derfor opfordret Steen Møller til at søge genvalg, og det glæder mig meget, at det er lykkedes. "

 

Steen Møller ser frem til at fortsætte arbejdet i CIVITAS:

 

"De første to år har jeg brugt på at lære organisationen at kende og på at gøre det politiske fokus større og arbejdsprocesserne mere nutidige. Jeg glæder mig til at skulle arbejde med både EU-kommissionen og politiske kolleger over hele Europa for at sætte trafik og byudvikling tydeligere på dagsordenen. Det er jo netop områder, jeg selv har arbejdet med og interesseret mig for i mine mere end 17 år som valgt politiker i Odense og på Fyn."

 

Udpegning til CIVITAS' ledelse er for en 2-årig periode frem til sommeren 2017.

 

Mere om CIVITAS på www.CIVITAS.eu