Spring til indhold
Nyhed

70 nye p-pladser i Albanigade

16-12-2015

De nye p-pladser skal ikke blot gøre det nemmere at købe de sidste julegaver i city. Efter planen går der nemlig 2½ år, før der igen skal graves i Albanigade, når der skal lægges spor til letbanen i sommeren 2018. Der er altså rig mulighed for at parkere i Albanigade de næste par år.

 

– Jeg er rigtig glad for, at der nu er etableret 70 nye p-pladser i Albanigade. Det er godt for de erhvervsdrivende i Albanigade, der har følt sig ramt af transformationen af midtbyen og det forberedende arbejde til letbanens etablering. Jeg har hele tiden sagt, at det bliver skidt, før det bliver rigtig godt. De nye p-pladser er heldigvis med til at afbøde nogle af de udfordringer, som vi lige nu oplever, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

 

Man kan parkere gratis på de nyanlagte p-pladser på Albanigade. På hverdage dog kun op til to timer i tidsrummet kl. 9.00-18.00 og kl. 9.00-14.00 om lørdagen.

 

Parkering i Odense bymidte

Få overblik over p-pladser i Odense bymidte på app’en OdenseParkering (til iPhone og Android) og på www.odenseparkering.dk