Spring til indhold
Nyhed

Ét skridt nærmere en sikker skolevej: to forslag om tunnel under Rismarksvej er nu i høring

04-09-2013

Det anbefalede forslag, som også kaldes løsningsforslag 2, peger på en ny tunnel under Rismarksvej, hvor sidevejen Rugvang øst for Rismarksvej lukkes og bruges til anlæg af ramper i den eksisterende kørebane.

 

I april 2013 besluttede By- og Kulturudvalget, at der skulle udarbejdes forslag til en tunnel under Rismarksvej i krydset ved Rugvang.

 

By- og Kulturudvalget ønskede i den forbindelse to mulige løsninger belyst:

  1. En tunnel lige nord for Rugvang.
  2. En tunnel i Rugvang, men med lukning af sidevejen Rugvang øst for Rismarksvej.

De 2 forslag kan ses på Odense Kommunes høringsportal på www.odense.dk/horing.

 

By- og Kulturudvalget har nu ved det seneste udvalgsmøde d. 3. september 2013 besluttet at sende de 2 løsningsforslag i høring i 14 dage med løsningsforslag 2 som det anbefalede projekt.

 

Høring starter nu

I perioden fra tirsdag den 3. september 2013 og 2 uger frem vil alle have mulighed for at indsende bemærkninger og forslag til de 2 løsningsforslag for den nye stiforbindelse på tværs af Rismarksvej.

 

Høringssvar skal fremsendes skriftligt senest d. 17. september 2013 enten via www.odense.dk/hoering eller pr. e-mail til nmt.bkf@odense.dk eller brev til:

 

Natur, Miljø og Trafik

Odense Slot

Nørregade 36-38

Postboks 740

5000 Odense C

 

Det er planen, at Odense Kommune i høringsperioden vil være at finde i gymnastiksalen på den gamle Tarup Skole, Østrupvej 39, d. 12. september mellem kl. 15:30 - 17:30. Man er derfor meget velkommen til at kigge forbi for at høre nærmere om de to forslag og stille spørgsmål til forvaltningen.