Spring til indhold
Nyhed

Husk din træningstid

20-04-2012

Nu har du mulighed for at tilmelde dig en sms-service på borger.dk, der minder dig om tid og sted, når du deltager på et af Ældre- og Handicapforvaltningens genoptræningshold.

Rådmand Jane Jegind (V) glæder sig over den nye mulighed:

- I en moderne hverdag er det en god service at tilbyde. Samtidig har vi en forventning om, at flere husker at møde op til holdtræningen. Det vil give os mulighed for at tilrettelægge de mest effektive forløb for borgerne, udtaler Jane Jegind.

Ca. 3.000 borgere deltager årligt på et af Ældre- og Handicapforvaltningens genoptræningshold. Forvaltningen har ikke en præcis opgørelse over borgernes fravær, men har en oplevelse af, at der jævnligt er borgere, der ikke kommer til en aftalt træningsgang, og at det ofte skyldes en forglemmelse.

Blot et skridt på den digitale vej
Det er i første omgang borgere, der deltager på holdtræning, der har mulighed for at tilmelde sig den nye service, men Ældre- og Handicapforvaltningen forventer at kunne udvide og udvikle servicen i de kommende år. På nuværende tidspunkt kan man fx ikke svare tilbage på sms’en, men med tiden vil det også blive muligt at afbestille sin tid via mobiltelefonen eller på internettet, ligesom det på sigt vil blive muligt for medarbejderne at sende en sms til borgerne.

- Vi skal som offentlig myndighed tage ny teknologi til os og gøre det så nemt for borgerne som muligt at komme i kontakt med os, og der er mange, der foretrækker at kontakte os uden for almindelig arbejdstid. Derfor arbejder vi på at udvide mulighederne for, at borgerne i langt højere grad kan betjene sig selv på vores hjemmeside, lyder det fra Jane Jegind.

Fakta - tilmelding via borger.dk
For at få en huske-sms skal man oprette en digital postkasse på borger.dk. Her kan man tilmelde sig elektronisk post og sms’er fra bl.a. Odense Kommune. Man kan læse mere om digital post fra Odense Kommune på www.odense.dk/post

Yderligere oplysninger
Rådmand Jane Jegind, 20 91 10 31
Funktionsleder Asger Kudahl, 24 28 88 01