Spring til indhold
Nyhed

Bliv klogere på Munkebjergvejs forlængelse

02-08-2011

Planerne om Munkebjergvejs forlængelse er i offentlig høring ind til den 24. august, og i den forbindelse vil Odense Kommune gerne invitere alle interesserede til en række arrangementer over tre dage, hvor man kan komme tættere på de mange aspekter af projektet.

 
Da Munkebjergvejs forlængelse er et projekt, der ligger mange på sinde, har Odense Kommune planlagt et lidt anderledes forløb i forbindelse med høringen, så man får mulighed for at få svar på sine spørgsmål og tale med kommunen om netop dét, der har betydning for én. Arrangementerne skal give mulighed for en personlig dialog, så den enkelte har et godt grundlag for at give sine bemærkninger i høringen.

 

Åbent hus

Den 8. og 9. august kl. 14.00 – 20.00 holder Odense Kommune åbent hus i de to boligkvarterer i området, der bliver mest berørt af projektet.

  • Mandag den 8. august: Åbent hus i Lindvedparken på det grønne areal mellem Bravida på Svendborgvej 226 og Lindvedparken 
  • Tirsdag den 9. august: Åbent hus i Marmeladekvarteret på det grønne areal ved Hjalleseskolen på hjørnet af Solbærvej og Godhedsmindevej

Her kan interesserede kigge indenfor i teltet, besøge de forskellige stande og få en snak om planlægning, miljø, trafik og anlægsarbejde i forbindelse med Munkebjergvejs forlængelse.
 

Borgermøde

De to åbent hus-arrangementer rundes af med et borgermøde den 10. august kl. 19.00 – 22.00 i festsalen på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Her vil rådmand Jan Boye og projektleder på anlægsarbejdet Jacob Juhl Harberg først fortælle om projektet, og herefter kan de fremmødte stille spørgsmål til et panel.

 
De kommentarer, der gives på mødet, tages med i referatet, og de indgår som en del af de høringssvar, der sendes til behandling i By- og Kulturudvalget, når høringsperioden er slut.

 

Kontakt

Projektleder på anlægsarbejdet Jacob Juhl Harberg (det tekniske projekt), tlf.: 65 51 27 60, e-mail: jajh@odense.dk
VVM-myndighed Susanne Grøn Christiansen (VVM-redegørelsen), tlf.: 65 51 27 83, e-mail: sgc@odense.dk 

 
Læs også mere på www.odense.dk/munkebjergvej.