Spring til indhold
Nyhed

Kom til REBOOT bæredygtighedsevent i Odense Congress Center

20-11-2023

Alle virksomheder og borgere i Odense kommune er velkommen til Odenses nye landsdækkende bæredygtighedsevent REBOOT i Odense Congress Center den 29. og 30. november.
Bag invitationen står Odense Klimapartnerskab, som Odense Kommune er medgrundlægger af.

Logo fra REBOOT

I Odense Klimapartnerskab er flere af byens større virksomheder, forsyningsselskaber, Syddansk Universitet og Odense Kommune gået sammen og arbejder for målet om, at Odense skal være klimaneutral senest i 2030.

Udgangspunktet er, at vi i Odense skal være fælles om den grønne omstilling og have alle med.

Det er et ambitiøst mål, og for at nå det kommer Odense Klimapartnerskab til at stå bag en række aktiviteter rundt om i Odense, som alle kommer til at mærke.

- Jeg håber virkelig at se rigtig mange på REBOOT. Formålet er, at vi skal inspirere hinanden, dele viden og se på fremtidens eksempler, så vi alle får input med hjem, som kan bruges i vores egne virksomheder. Det gør vi bedst, hvis alle er med, siger Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Odense Klimapartnerskab.

 

REBOOT tager bæredygtighed alvorligt

REBOOT er et business to business event i Odense Congress Center. Her vil være konferencer med spændende indlæg om grøn omstilling, netværksmøder, prisuddelinger, en udstillingsstand med virksomheder, som kan inspirere os andre med deres grønne omstilling. 

Circular Design Camp er også en del af REBOOT. Her hjælper studerende virksomheder med at give bud på løsninger til konkrete problemstillinger inden for cirkulær økonomi.

På REBOOT tager vi det stigende fokus på bæredygtighed alvorligt. Og her får vi en platform, hvor vi kan lære af hinanden og få den nyeste og bedste viden om bæredygtighed

 

Citat
Jeg håber virkelig at se rigtig mange på REBOOT. Formålet er, at vi skal inspirere hinanden, dele viden og se på fremtidens eksempler, så vi alle får input med hjem, som kan bruges i vores egne virksomheder. Det gør vi bedst, hvis alle er med.Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Odense Klimapartnerskab

 

Odense Klimapartnerskab er partner på REBOOT. Vi står bag flere ting:

  • Konferencen Vækst og grønne jobs. Torsdag den 30. november fra 10.30-15.30
  • Uddeling af hovedprisen REBOOT bæredygtighedspris, som sker i samarbejde med Odense Klimapartnerskab. Her modtager en virksomhed, som har gjort det ekstra godt inden for bæredygtighed, 250.000 kroner.
  • Circular Design Camp. Den 28., 29. og 30. november samles studerende fra Odenses uddannelsesinstitutioner på OCC og kommer med løsningsforslag til virksomheders udfordringer inden for bæredygtighed.
  • Fælles udstillingsstand. Partnerskabet fremhæver virksomheder, som er foregangseksempler inden for grøn omstilling. Odense Klimapartnerskabs sekretariat er også til stede på standen og sørger for indmeldelser.

Du kan læse mere om REBOOT og tilmelde dig gratis her

 

Mere om Odense Klimapartnerskab

Ønsker du at vide mere om Odense Klimapartnerskab, så gå allerede nu ind på www.odenseklimapartnerskab.dk eller kontakt sekretariatet ved Signe Vestergaard Bansø på 22670206.

Venlig hilsen grundlæggerne af Odense Klimapartnerskab

Klima- og Miljøforvaltningen