Spring til indhold
Nyhed

Kom til åbningsfest for Odense Letbane lørdag d. 28. maj

20-05-2022

Nu åbner letbanen med gratis kørsel og fejring i city, på stationer og i tog.

Vær med til at fejre åbningsdagen for Odense Letbane lørdag 28. maj.

Alle aktiviteter på dagen er gratis, og der er noget for både børn og voksne.

Det kan du glæde dig til på åbningsdagen:

  • Kør gratis med letbanen hele dagen lørdag d. 28. maj. Togene starter fra Hjallese Station kl. 11.00 og Tarup Station kl. 11.20 og går i almindelig drift derefter.
  • Tag familien med i børneuniverset på Albani Torv, hvor der er kunstworkshops, cirkus og genbrugsleg fra kl. 11.00-14.00.
  • Vær blandt de første 500 personer, som kan smage et festligt, chokoladeovertrukket jordbær. De bliver uddelt fra kl. 11.45 i passagen mellem Odense Rådhus og Sct. Knuds Kirke.
  • Oplev det officielle åbningsshow på Flakhaven fra kl. 12.00-14.00, hvor konferencier Natasja Crone tager dig igennem et spændende program med taler og musik af MessingEnsemblet og musikere fra Odense Symfoniorkester. Det odenseanske band PATINA bl.a. kendt for P3-hittet ’Flammer Rammer’ runder showet af med en tempofyldt koncert.
  • Fortsæt dagen fra kl. 14.00-16.00 med musik og underholdning i letbanetogene, og tag del i de lokale stationsfejringer indtil 15.30, hvor foreninger og virksomheder i nærområderne er værter for åbningsfester på letbanens stationer med smagsprøver, opvisninger og andre aktiviteter.

Du kan også køre gratis med letbanen fra lørdag d. 28. maj og indtil d. 5. juni 2022.

Se det fulde program for dagen med tidspunkter og uddybende beskrivelser af de enkelte aktiviteter i city og på stationerne på www.odenseletbane.dk.

Borgmesterforvaltningen