Spring til indhold
Nyhed

Nu igen fysisk adgang for tilhørere og presse til byrådsmøder

18-05-2021

Det vil igen fra onsdag d. 19. maj 2021 være muligt for tilhørere fysisk at overvære byrådets møder i Odense Kommune. Der vil dog være et begrænset antal pladser - 10 tilhørere pr. tilhørerloge.

Pressen kan ligeledes fra onsdag d. 19. maj overvære byrådsmøder i Odense Kommune fra presselogen, hvor der vil være plads til 5 personer.

Både tilhørere og presse opfordres til at have en negativ Corona-test, der er maksimalt 72 timer gammel, hvis man ikke i forvejen er færdigvaccineret. 

Tilhørere og presse skal have mundbind på, når de går ind i (og evt. går rundt i) tilhørerlogen, og indtil de sidder ned. Den første stolerække vil være afspærret, og via afspærring af nogle af stolene opretholdes der minimum en meters afstand. 

Man skal selv medbringe mundbind, men har man glemt det, kan man få udleveret mundbind ved betjentstuen.

Følg byrådsmøder online

Interesserede kan også følge byrådsmøderne på en af de digitale platforme. Det muligt at følge mødet live på kommunens Facebook-side og på Odense Kommunes byrådsTV-side.

Du har også mulighed for at hente app’en Kommune-TV på din telefon eller tablet her:

Herefter skal du blot vælge hvilken kommune, du gerne vil følge, og herefter får du nemt og hurtigt adgang til den direkte transmission af mødet.

 

Borgmesterforvaltningen