Spring til indhold
Nyhed

Kom til Sommerkur 2021 i hyggelige omgivelser i Kongens Have!

23-08-2021

I 2021 bliver Odense Kommunes årlige kur for det lokale erhvervsliv, foreninger, kulturliv, uddannelsesinstitutioner og andre institutioner afholdt som en sommerkur hvor vi skal mødes under hyggelige forhold og hvor der er god mulighed for at mødes og netværke.

Vi skal fejre byen og at vi igen kan mødes!

Halvandet år er kommet og gået, siden vi sidste gang hilste på hinanden til kur. Når vi åbner årets sommerkur, vil der være masser af tid til uformel dialog og netværk, og dét glæder vi os rigtig meget til.

Vi skal også bruge sommerkuren til at fejre hinanden og ikke mindst vores by. Over sommeren har vi åbnet et helt nyt kapitel i fortællingen om Odense med et nyt H.C. Andersen museum i absolut verdensklasse, og en ny åbnet bymidte, som forener byen med nye spændende byrum. Der er masser af fejre, når vi ser hinanden igen.

Som traditionen foreskriver, skal vi også se frem mod årene, der kommer. Sammen med en række spændende talere stiller vi skarpt på, hvordan vi som by fortsat udvikler vores kulturelle og erhvervsmæssige styrker i jagten på at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Hvordan spiller Odense sig i de næste år erhvervsmæssigt og kulturelt bedst ind i den arena - som på én gang er en international konkurrence og et stort hav af muligheder?

Sådan tilmelder du dig sommerkuren

Du tilmelder dig til sommerkuren d. 25. august 2021 her:
Tilmeld dig sommerkuren 2021

Program for dagen:

Kl. 15:30 – Adgang til Sommerkur og mulighed for netværk
Kl. 16:00 – Velkomst på scenen ved borgmester Peter Rahbæk Juel
Kl. 16:15 – Paneldebat på scenen
• Kristin B. Munksgaard, Leder af SDU Business School
• Søren E. Nielsen, CEO MiR
• Kasper Kjærsgaard Jensen, CEO Nørgård Mikkelsen

Kl. 16:45 – Keynote Speaker; Bo Foged, CEO ATP
Kl. 17:00 – Netværk og underholdningsindslag med PRISMA
Kl. 18:00 – Arrangementet slutter

Praktiske detaljer

Der er indgang til sommerkuren i Kongens Have fra Østre Stationsvej. Dørene åbnes kl 15.30, og vi beder alle om at komme i god tid, således vi kan sikre passende afstand ved indgangen.

Dato og tid

Onsdag d. 25. august 2021 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. august 2021 kl. 16:00

Sted

Kongens Have, Kongens Have, 5000 Odense C

Borgmesterforvaltningen