Spring til indhold
Nyhed

Se hvad Odense kan!

30-06-2020

Økonomiudvalget i Odense Kommune har besluttet at reservere 2,75 mio. kr. ud af de 6 mio. kr. der er afsat til kulturelle oplevelser, som et bidrag til at få skabt en særlig sommer i Odense.

 

Kæmpeavis.

Pariserhjul.

Sommeropera.

Vikingevandring.

Det er blot nogle af de ting, man kan opleve helt ekstraordinært i Odense denne sommer.

Sommeren 2020 skal være kendetegnet ved et bredt, varieret og tæt udbud af oplevelser for alle – corona eller ej. Odense skal vise sig fra sin allerbedste side og byde indenlandske turister velkommen til Fyn.

Økonomiudvalget i Odense Kommune har derfor besluttet at reservere 2,75 mio. kr. ud af de 6 mio. kr. der er afsat til kulturelle oplevelser, som et bidrag til at få skabt en særlig sommer i Odense. 

 

Flere gæster skal komme igen

Indsatsen i Odense lægger sig i forlængelse af Destination Fyns kampagne ’Fyn skal det være’ som arbejder med, at alle fynboer nu gør Fyn ’fin til at modtage gæster’. Byens gæster kommer derfor til en indbydende, åben og stemningsfuld by, trods den særlige situation. Idéen er at skabe oplevelser, der gør, at gæsterne har lyst til at vende tilbage til Odense, fordi de har fået en forsmag på, hvad byen har at byde på 

Formålet med de afsatte midler er, at skabe en bred vifte af tilbud til både byens borgere og turister, der har lyst til at besøge Odense, samt at støtte op om det lokale turismeerhverv og de lokale næringsdrivende.

Det er byens lokale, kulturelle aktører, som har mulighed for at søge midlerne, og de første projekter har allerede ansøgt og modtaget, så byen er klar til gæster allerede fra slutningen af juni.

Listen over arrangementer kan ses på www.visitodense.dk samt Odense Kommunes facebookside.

 

Yderligere info:

Odense Kommunes pressetelefon 65 50 10 10

 

Borgmesterforvaltningen