Spring til indhold
Nyhed

Få tilhørerpladser: Følg byrådsmødet 16. september kl. 15.00 på nettet

15-09-2020

De skærpede tiltag i forbindelse med COVID-19 betyder, at der kun er mulighed for meget få tilhørere til 1. behandlingen af budgettet for 2021 på byrådsmødet, onsdag d. 16. september kl. 15.00. Odense Kommune opfordrer derfor alle til at følge mødet online.

I Odense og det storkøbenhavnske område gælder i øjeblikket særlige forholdsregler i relation til COVID-19 på grund af en bekymrende stigning i smittetallet.

Det betyder også, at der kun er mulighed for meget få tilhørerpladser til byrådsmødet på onsdag, d. 16. september, hvor der er 1. behandling af budgettet for 2021. Det er traditionelt et af de møder, hvor der er særlig stor interesse for at få en plads blandt tilhørerne.


Følg byrådsmødet og budgetbehandlingen online

Odense Kommune opfordrer derfor til, at interesserede følger mødet på en af de elektroniske platforme. Det muligt at følge mødet live på kommunens Facebook-side og på Odense Kommunes byrådsTV-side.

Du har også mulighed for at hente app’en Kommune-TV på din telefon eller tablet her:

Herefter skal du blot vælge hvilken kommune, du gerne vil følge, og herefter får du nemt og hurtigt adgang til den direkte transmission af mødet.

Borgmesterforvaltningen