Spring til indhold
Nyhed

Adgang til byrådsmødet d. 25. november 2020

24-11-2020

Det bliver igen muligt for pressen og et begrænset antal tilhørere at overvære byrådsmødet fra d. 25. november 2020.

Byrådsmødet afvikles med fysisk fremmøde, men således at byrådsmedlemmerne undtagelsesvist kan deltage i byrådsmødet digitalt (via Teams), hvis alternativet er, at man ser sig nødsaget til at melde afbud til mødet.

Selv om det ikke er et krav, fastholdes det, at alle byrådsmedlemmer bærer mundbind, fra man kommer ind i forværelset, til man sidder på sin plads i byrådssalen. Tilsvarende fastholdes det, at man bærer mundbind, når man rejser sig for f.eks. at gå på toilettet eller for at skrive under på protokollen. Man skal ikke have mundbind på, når man har ordet i byrådssalen, eller når man sidder på sin plads. 


Når man sidder på sin plads, er det vigtigt, at stolene placeres på markeringerne på gulvet, så der kan holdes mindst 1 meters afstand.
 
Direktørerne kan overvære byrådsmødet i embedsmandslogen, og de har mundbind på, når de træder ind i (og evt. går rundt i) embedsmandslogen, og indtil de sidder ned. 


Adgang for presse og andre tilhørere

Pressen kan overvære byrådsmødet i presselogen. De skal have mundbind på, når de går ind i (og evt. går rundt i) presselogen, og indtil de sidder ned. Via afspærring af nogle af stolene opretholdes der minimum 1 meters afstand.

Der er plads til 10 tilhørere pr. tilhørerloge. Embedsmænd må ikke optage pladser i tilhørerlogerne. Tilhørerne skal have mundbind på, når de går ind i (og evt. går rundt i) tilhørerlogen, og indtil de sidder ned. Den 1. stolerække vil være afspærret, og via afspærring af nogle af stolene opretholdes der minimum 1 meters afstand. 

Man skal selv medbringe mundbind, men har man glemt det, så kan man få udleveret mundbind i/ved betjentstuen. 

 

Følg byrådsmøder online

Interesserede kan følge byrådsmøderne på en af de digitale platforme. Det muligt at følge mødet live på kommunens Facebook-side og på Odense Kommunes byrådsTV-side.

Du har også mulighed for at hente app’en Kommune-TV på din telefon eller tablet her:

KommuneTV app til iOS (AppStore)
KommuneTV app til Android (Google Play)

Herefter skal du blot vælge hvilken kommune, du gerne vil følge, og herefter får du nemt og hurtigt adgang til den direkte transmission af mødet.

Borgmesterforvaltningen