Spring til indhold
Nyhed

Odense værtsby for velfærdskonferencen WHINN 4.-6. oktober

29-09-2016

Odense bliver samlingspunkt for innovation og sundhedsteknologi til WHINN, den 4. – 6. oktober 2016

Odense bliver igen i år værtsby for konferencen WHINN (Week of Health and INNovation), når Odense Congress Center i uge 40 danner rammen om en lang række konferencer, events og netværksaktiviteter inden for sundhedsteknologi og innovation. Alle øjne rettes mod Odense, når virksomheder, eksperter og slutbrugere fra hele landet deltager i WHINN med det formål at søge ny inspiration, videndele og skabe nye forretningsforbindelser. 

Det store omdrejningspunkt for WHINN er udstillingen af de nyeste velfærdsteknologiske løsninger, som er en bærende del af konferencen. Udstillingen er gratis og åben for alle interesserede. På www.whinn.dk kan du læse mere om konferencen og gå på opdagelse i arrangementskalenderen og planlægge dit besøg. 

Odense er en naturlig samarbejdspartner


Odense er en anerkendt frontløber inden for innovation og sundhedsteknologi og dermed en naturlig samarbejdspartner og vært for WHINN. Odense samler nogle af Danmarks mest interessante aktiviteter inden for robotindustrien og sundhedsteknologi, hvilket gør byen til et oplagt mødested for WHINN’s deltagere. Odense Kommune gør tillige en stor indsats for at servicere nye investorer og virksomheder der bosætter sig i Odense for at sikre, at de får størst gavn af den store viden og de mange kommercielle partnere, der allerede er i byen.