Spring til indhold
Nyhed

Odense Kommune søger aflastnings- og plejefamilier

17-09-2015

Går din familie med tanken om at blive aflastnings- eller plejefamilie? Og mangler I informationer, der kan hjælpe jer med at tage det sidste skridt? Så kom til informationsmøde tirsdag den 6. oktober 2015

Tirsdag den 6. oktober fra kl. 18.00 til kl. 21.00 holder Odense Kommune informationsmøde for familier, der overvejer at blive aflastnings- eller plejefamilie. Mødet bliver holdt på Odense Kommunes Kursuscenter, Phønix, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Aftenen vil byde på forskellige aktører, der tilsammen kan give jer et fyldestgørende og nuanceret billede af, hvad det vil sige at være plejefamilie.

Så kom og hør:

Patrick Falgren Larsen: Patrick er cand.mag. i Kultur og formidling, tidligere Næstformand for De Anbragtes Vilkår og tidligere anbragt. Patrick vil bidrage med sine erfaringer som plejebarn og blotlægge de tanker og dilemmaer disse kan være udsat for.

Britta Lund Nielsen: Britta er socialrådgiver, familieplejekonsulent og har selv mange års erfaring som plejemor. Britta vil bidrage med erfaringer om det at være aflastnings- og døgnplejefamilie.

Signe Bjerring: Signe er familieplejekonsulent og repræsenterer Odense Kommune. Signe vil kunne fortælle om, hvad Odense Kommune står for, samt hvad kommunen kan tilbyde jer som evt. nye plejefamilier.

Socialtilsyn Syd: Socialtilsyn Syd vil komme og fortælle om hele godkendelsesproceduren i forhold til at blive plejefamilie.

Tilmelding: ikke nødvendig. Men hvis du ønsker forplejning, skal du forhåndstilmelde dig senest den 02.10.2015 ved Betina Bøgh Pedersen på mail:  bbpe@odense.dk

Alle har brug for et hjem - et sted at høre til
Find information om, hvad det betyder at være aflastnings- eller plejefamilie, hvilke overvejelser du og din familie skal gøre jer og hvad I skal kunne for at blive plejefamilie på Familieplejens egen webside