Spring til indhold
Nyhed

Midlertidig afmærkning på Odensevej ved Landbrugsvej

30-01-2015

Odense Kommune foretager ændringer i krydset ved Odensevej/Landbrugsvej for at forbedre trafikafviklingen og mindske kødannelser. Det sker blandt andet ved at forlænge venstresvingsbanen på Odensevej for drejende mod Landbrugsvej.

Efter lukningen af Landbrugsvej ved Munkebjergvej har der i flere tilfælde været store kødannelser på Odensevej. Det forsøger Odense Kommune nu at imødegå ved at forlænge venstresvingsbanen på Odensevej for svingende til Landbrugsvej. Forlængelsen bliver markeret med en gul midlertidig afmærkning.

Ændringen betyder, at svingbanen fra Odensevej og til Bolbro VVS og Odense Camping vil blive inddraget. Men det vil fortsat være muligt at dreje ind til Bolbro VVS og Odense Camping, da der ikke bliver indført svingningsforbud i forbindelse med den midlertidige afmærkning.

Ændringen træder i kraft hurtigst muligt i løbet af uge 6. Det er kommunens forventning, at løsningen hurtigt vil forbedre trafikafviklingen i krydset. Den gule afmærkning vil derfor være gældende frem til, at ombygningen af krydset er gennemført i løbet af foråret.

Planlægningen af krydsets fremtidige udformning samt beregninger og nødvendige observationer er i fuld gang.