Spring til indhold
Nyhed

Fokus på borgerne til New Nordic Welfare

10-09-2015

Fokus på borgerne til New Nordic Welfare

Den 22. oktober løber den tredje udgave af velfærds og innovations konferencen, New Nordic Welfare, af stablen i Odense Congres Center.

For tredje år i træk arrangerer Odense Kommune en konference med fokus på nye og succesfulde velfærdsløsninger.

Et af de vigtigste punkter på årets konference, er hvordan man som kommune kan hjælpe den enkelte borger og den enkelte medarbejder til at opnå de bedste resultater.

New Nordic Welfare er den samlede betegnelse for de nye tendenser og løsninger, der bidrager til udviklingen af vores fælles velfærd. Flere af de løsninger, der præsenteres på dette års konference, handler om at sætte borgeren i fokus, samtidig med at økonomiske hensyn balanceres.

Politikere, ledere og konsulenter fra de danske kommuner, vil udgøre størstedelen af de 350 deltagere vi forventer på konferencen.

Dagen vil indeholde sessioner og workshops, der med forskellige temaer vil åbne for debat og gode forslag.

Mød bl.a.:
• Ralph Stacey, professor ved University of Hertfordshire i England.
Stacey regnes for at være en af de dygtigste og mest visionære undervisere og fagpersoner inden for organisatorisk ledelse, kompleksitet og fremtidsledelse. Han fortæller bl.a. om hvordan den nære relation kan være bedre end de overordnede strategier.
• Odense Kommunes Center for Velfærdsteknologi.
Sammen med bl.a. København og Aarhus kommuner viser de, hvordan der skabes værdi gennem velfærdsteknologi. De tre store kommuner i Danmark har implementeret velfærdsteknologi meget forskelligt – de vil her vise fordelene og ulemper frem.
• Morten Albæk, Filosof, forfatter og direktør.
Albæk er forfatter til en lang række debatbøger. Hans seneste bog er bestselleren "Det gennemsnitlige menneske", som bl.a. langer ud efter danskernes manglende selverkendelse.

New Nordic Welfare er en del af den nystartede odenseanske vidensfestival WHINN (Week of Health and Innovation).

Læs mere om New Nordic Welfare.