Spring til indhold
Nyhed

Projektchef for Scandinavian Cortex Park stopper

04-06-2014

Mette Nordal Reebirk stopper som projektchef i Scandinavian Cortex Park pga. omorganisering af tiltrækningsindsatsen i Odense Kommune. Invest in Odense skal fremover løse opgaverne med at tiltrække udenlandske investeringer og virksomheder.
Mette Reebirk
Mette Nordal Reebirk har været projektchef i Scandinavian Cortex Park siden 2012, hvor hun har haft ansvar for at tiltrække investorer og virksomheder inden for sundheds- og velfærdsteknologi til campusområdet ved SDU og den kommende Cortex Park. 

- Jeg vil gerne sige en stor tak til Mette Reebirk, som har gjort en brav indsats med at skabe internationale kontakter og samarbejder inden for sundhed- og velfærdsteknologi. Hun har skabt et solidt fundament for vores kommende, internationale tiltrækningsindsats i Invest in Odense. I forbindelse med den ny konstruktion har hun foretrukket at arbejde videre med sine mange nationale og internationale erhvervskontakter, og i den forbindelse ønsker vi Mette held og lykke fremover, siger Jannik Nyrop, chef for Bystrategisk Stab i Borgmesterforvaltningen, hvor Scandinavian Cortex Park har hørt hjemme.

 

- Jeg trives godt med pionærfasen, hvor man bygger noget nyt op. Det har jeg også gjort i Odense kommune, hvor det har været et privilegium af få skabt et koncept, som gør investorer nysgerrige og parate til at etablere samarbejder ind i kommunen og i regionen, jeg glæder mig til at følge resultaterne af det store arbejde Odense kommune har sat i gang, siger Mette Reebirk, som fortsætter med sine bestyrelsesposter og sit konsulentarbejde i Kina.

 

Mette Reebirk stopper på et tidspunkt, hvor tiltrækningsindsatsen omorganiseres og bredes ud, så den ikke kun fokuserer på sundheds- og velfærdsteknologi. En af anbefalingerne fra sidste års Odense Business Task Force var nemlig at etablere enheden Invest in Odense, som skal stå for at tiltrække udenlandske investeringer og virksomheder inden for flere af Odenses styrkepositioner som f.eks. oplevelsesøkonomi, robotteknologi og velfærdsteknologi.

 

- Derfor er det naturligt at vi samler de eksisterende tiltrækningsindsatser ét sted, nemlig i Invest in Odense, siger Jannik Nyrop.

 

Invest in Odense bliver forankret i partnerskabet Odense&Co., som har til opgave at implementere og koordinere anbefalingerne fra Odense Business Task Force. Derfor flyttes opgaver og medarbejdere fra Scandinavian Cortex i første omgang ind under Odense&Co. Invest in Odense forventes at være etableret i løbet af 2014.